Originálny tip na Valentína: Darujte zdravú pleť s unikátnou kozmetikou z Mŕtveho mora

3.2.2022

Zdroj: AHAVA

Páčil sa vám článok?

Ako vyjadriť druhému lásku a zároveň podarovať to najcennejšie, teda zdravie? Kozmetika je vždy skvelý nápad, nesmie to však byť kozmetika hocijaká. Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora AHAVA ponúka starostlivosť o pleť tej najvyššej kvality. Je obohatená o unikátne ingrediencie, používané po stáročia a s láskou má toho spoločného viac, než by ste na prvý pohľad povedali.

AHAVA je značka kozmetiky z Mŕtveho mora založená v roku 1988 izraelskou spoločnosťou AHAVA Dead Sea Laboratories Ltd. V hebrejčine slovo AHAVA znamená LÁSKA. Mŕtve more je čarovné tajomné miesto – najnižší bod sveta. Jeho hladina sa nachádza až 420 m pod úrovňou svetových oceánov. Obsahuje viac ako 34% minerálov, čo je desaťkrát viac ako iné moria. Jedinečné zloženie vody a bahna z Mŕtveho mora má blahodarné účinky pri starostlivosti o pokožku celého tela, ale aj pri výskyte reumatických či respiračných problémov. Kozmetika AHAVA má riešenie pre každý typ pleti.

Zdroj: AHAVA

Osmoter - exkluzívny svetový unikát

Čo je na kozmetike AHAVA jedinečné a unikátne? Je to práve exkluzívna patentovaná zmes minerálov z Mŕtveho mora – minerálny pleťový Osmoter™, ktorý obsahujú všetky jej výrobky. Zlepšuje stav pleti, zabezpečuje jej regeneráciu a prispieva k udržaniu optimálnej hladiny vlhkosti. Chráni pokožku proti škodám spôsobených klímou, znečisteným ovzduším a spomaľuje proces jej starnutia. Výsledkom je obnovená pružnosť, vyhladené vrásky, doplnenie hydratácie, výživy, zdravšia a neuveriteľne mäkká pokožka s mladistvým vzhľadom.

Zdroj: AHAVA

APPLE OF SODOM

Luxusný rad s exkluzívnym patentom Apple of Sodom Complex™ má účinky PRÍRODNÉHO BOTOXU BEZ POUŽITIA INJEKCIÍ!

Zdroj: AHAVA

Safe pRetinol

Revolučný protivráskový patentovaný komplex prírodných zložiek, ktoré aktivujú tvorbu vlastného Retinolu v pokožke, obnovujú ju, zosvetľujú pleť, vyhladzujú vrásky a dodávajú jej dokonalú výživu.

Zdroj: AHAVA

Pleťové masky

Masky AHAVA obsahujú jedinečné patentované zložky ako 24 karátové zlato, prírodné bahno z Mŕtveho mora, soľ z Mŕtveho mora a aktívne ingrediencie pre hĺbkové čistenie pleti, rozžiarenie, výživu a dlhotrvajúcu hydratáciu. Stačí si len vybrať….

Zdroj: AHAVA

Starostlivosť o telo

Aj pokožka tela si zaslúži to najlepšie. Telové rady obsahujú prírodné bahno, soľ a unikátne rastliny, ktoré sa vyskytujú iba v Mŕtvom mori. A samozrejme patentovanú zložku Dead Sea Osmoter™.

Zdroj: AHAVA

CLINERAL by AHAVA – špeciálny rad

Aj pre pokožku postihnutú psoriázou alebo dermatitídou či pre senzitívnu pokožku má kozmetika AHAVA čo ponúknuť.

Zdroj: AHAVA

Ak hľadáte jedinečný darček na Valentína, tak v kozmetike AHAVA si určite vyberie každý.

www.ahava.sk – Dovozca kozmetiky AHAVA z Izraela na Slovensko a do Českej republiky.

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?