Originálny tip na Valentína: Si zamilovaný ako ešte nikdy a hľadáš výnimočný darček? Povedz to kávou

30.1.2022

Zdroj: zlatezrnko.sk

Páčil sa vám článok?

Najkrajší darček je osobný darček, ktorý poteší a má aj svoje využitie. Prečo si nespestriť bežné kávičkovanie s vyznaním na vašej obľúbenej káve.

​Nie len počas sviatku zamilovaných môžete spraviť radosť niekomu, koho máte radi a koho zároveň poteší dávka dobrej a kvalitnej kávy. Pražiareň Zlaté Zrnko totiž ponúka možnosť vytvorenia vlastnej prednej strany na obal akejkoľvek z vyše 20tich druhov káv. Radosť samozrejme takto môžete urobiť aj sebe, na predný obal si môžete napísať akýkoľvek text.

Ako na to? Možnosti sú dve

Na webe www.zlatezrnko.sk si vyberte kávu podľa veľkosti, chuti a spôsobu jej prípravy. Potom do kolonky „vlastný názov“ zadajte text. Môžete zadať venovanie, vyznanie, meno, alebo čokoľvek čo vás napadne. Na záver už stačí vybrať, či si želáte kávu zrnkovú alebo mletú a môžete kávu vložiť do online košíka. Pokojne však môžete ísť na webe www.zlatezrnko.sk rovno do záložky personalizovaná káva a tam si vybrať jednu z predpripravených personalizácií.

Personalizované kávy si môžete objednať aj priamo na jednej z predajní Zlaté Zrnko v OC Aupark, alebo Centrál.

Zdroj: zlatezrnko.sk

Viac o pražiarni kávy Zlaté Zrnko

Zlaté Zrnko je pražiareň kávy najobľúbenejších chutí. „V našej pražiarni pražíme kávy s jediným pôvodom od farmárov ako aj kávové zmesi namiešané podľa chutí zákazníkov. Každý rok nakupujeme výnimočné kávy z čerstvých zberov, niektoré z nich sú hodnotené degustátormi, lebo vieme, že za ne dostali farmári zaplatené viac. Kávové zmesi sú miešané z 6 až 9 káv tak, aby sa v každom období roku dosiahla rovnaká chuť,“  približuje pražiar kávy Václav Faltus. 

Ocenenia kávy Zlaté Zrnko

Od roku 2018 získava pražiareň Zlaté Zrnko ocenenia za kávy s jediným pôvodom a kávové zmesi v kategóriách espresso a filter ako aj za kapsule v potravinových a kávových súťažiach v Anglicku a Taliansku. Aktuálne je to spolu 28 medailí. Na týchto gastronomických súťažiach sa každý rok zídu najväčší odborníci na kávu z celého sveta a hľadajú buď výnimočne zaujímavú, ale aj výnimočne dobrú kávu.

Zdroj: zlatezrnko.sk

​​Ako na prípravu dobrej kávy

Okrem kvalitnej, čerstvej a šetrne upraženej kávy ponúka Zlaté Zrnko aj veľmi cenné rady o tom, ako si kávu správne pripraviť, aby nebola trpko-horká alebo trpko-kyslá, ako čistiť kávovar, alebo informácie o tom ako ovplyvniť množstvo kofeínu v extrakcii.

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?