Originálny tip na Valentína: Voňavým balíčkom darujte svojej láske nezabudnuteľné emócie

28.1.2022

Zdroj: LUMINIA

Páčil sa vám článok?

Ako ukázať svojej láske, ako ju veľmi milujete, aj keď o nápady začína byť núdza? Romantické večere, wellness pre dvoch, kino, kytice ruží, bonboniéry, to všetko už ste vyskúšali? Poradíme Vám, ako tento rok zaručene na sviatok sv. Valentína nezabudnete.

Darujte emócie

Naše spomienky vo veľkej miere ovplyvňujú emócie. A ako vyčarovať nezabudnuteľné emócie? Zapôsobte na zmysly! Zo všetkých našich zmyslov má čuch najväčší vplyv na zapamätanie si zážitkov a emócií, a ich uchovanie v pamäti na najdlhší čas. Práve preto vďaka vôňam a pachom vieme aj po rokoch opäť precítiť tie isté emócie, ktoré sme prežívali pri prvom kontakte, a takmer tak živo, ako vtedy. Čuch má magickú vlastnosť oživiť emócie silnejšie ako ktorýkoľvek iný zmysel, dokonca zrak či sluch, pretože čuchové receptory sú priamo napojené na časť mozgu zodpovednú za pamäť a emócie.

Ak teda túžite zažiť nezabudnuteľný deň sv. Valentína, prevoňajte tento sviatok vhodne zvolenou vonnou sviečkou a ideálne identickým parfumom s tými správnymi zložkami. Emócie lásky a šťastia vás opäť rozžiaria, kedykoľvek ucítite túto vôňu znovu. Už navždy. LUMINIA si pre Vás pripravila práve takéto neodolateľné valentínske balíčky kombinujúce vonnú sviečku v ručne fúkanom skle Bohemia Crystal a luxusný parfum na telo s rovnakou afrodiziakálnou vôňou, s ktorými zaručene potešíte svoju polovičku.

Dámy môžu potešiť svojich partnerov nádhernou pánskou vôňou Amber Marine, hlbokou a záhadnou, no i osviežujúcou a objímajúcou ako oceán sám. Táto zmyselná afrodiziakálna esencia spája vzácny baltický amber s pevným dubovým machom oakmoss, plnými drevitými a pyžmovými tónmi, teplými bylinkami, šťavnatou zeleňou, slnečným svitom a jemným dotykom morskej soli. Alebo sexy Cardamon Intense, ktorý je dokázaným afrodiziakom na báze feromónov a mámivého pižma. Hlavným tónom dominuje kardamom, petitgrain, ihličie kanadskej jedle, s kvapkou citrónu a horkého pomaranča. Kvetové srdiečko je opantané konvalinkou, jazmínom, rozmarínom a elegantnou ružou Damaskou. Základ dotvára vetiver, dubový mach a brazílske ružové drevo.

Zdroj: LUMINIA

​A páni iste ocenia skvelý predvýber vône, ktorú si ich láska zamiluje tak, akoby bola vybraná len pre ňu. Svieži White Tea & Jasmine je elegantná a nadčasová vôňa bieleho čaju s mámivým kvetom jazmínu, okorenená bohatou vôňou ylang ylang, jemným dotykom bergamotu, levandule a provensálskeho tymiánu. Alebo nežná Magnolia & Tuberose prekypúca lupeňmi majestátnej Lily Magnólie, sviežim zeleným jabĺčkom, bohatou tuberose, so štipkou hravej fialky, konvalinky a kvapkou bielej ruže posadenej na srdiečku zo santalového dreva. Ktorá bude Vaša?

Jeden balíček pre oboch? Sofistikovaný unisex Amber & Oud predstavuje okúzľujúce spojenie jednej z najvzácnejších a najdrahších ingrediencií parfumérskeho arzenálu – agarového dreva s teplými tónmi baltického jantáru, ušľachtilého brazílskeho ružového dreva a tonky. Obdivuhodná vôňa pretkaná lahodnou vanilkou, vetiverom a archangelikou. Nadnesená sexy kardamomom, kvapkou myrrhy a sečuánskym korením.

Zdroj: LUMINIA

​LUMINIA sú svetovo unikátne krištáľové sviečky ručne vyrobené na Slovensku v rodinnom kruhu podľa dlhoročnej rodinnej tradície. Skomponované z prvotriednych 100% prírodných voskov, sú známe svojou jedinečnou trblietavou štruktúrou vosku, jagajúcou sa ako čerstvý sneh v slnečných lúčoch. Pýšia sa až trojnásobne dlhším a čistým horením. Vďaka svojmu bez parafínovému zloženiu, bez konzervačných látok, farbív a toxickej chémie, sú vhodné aj pre alergikov, astmatikov, senzitívnych ľudí a deti.

Sú ručne vlievané do ikonického fúkaného Bohemia krištáľu a prevoňané vzácnymi esenciálnymi olejmi v zmyselnej harmónii. Po vypálení ostáva elegantná krištáľová nádobka a viečko s brúseným diamantom praktická na ďalšie použitie alebo vratná za zľavu. Do vrátených nádobiek vyrobia nové sviečky a Vaše online objednávky zabalia do čistých použitých obalových a výplňových materiálov. Aj týmto spôsobom LUMINIA podporuje bezodpadový a ekologický prístup k životu.

Zdroj: LUMINIA

LUMINIA parfumy sú komponované zo vzácnych esenciálnych olejov a exotických korenín, vďaka ktorým postačia jeden-dva streky pre dokonalý vonný zážitok. Obsahujú až 30% esencií, ktoré sa na každého pokožke rozvinú individuálne do autentickej arómy, ktorá Vás definuje. Prezentovaný v luxusnom sneho-bielom zamatovom vrecúšku hebkom na dotyk s elegantnou saténovou stuhou. LUMINIA flakóny sú ľahké a praktické na cestovanie, do kabelky a kdekoľvek pri sebe.

Priamo na etiketu luxusného parfumu či žiarivej sviečky môžete zakomponovať meno obdarovaného či logo firmy a vytvoriť tak absolútne osobný dar, ktorým štýlovo darujete radosť, vôňu, pohodu, svetlo, teplo domova a príjemnú atmosféru. Dar, ktorý poteší každého a zanechá trvalý dojem s nádychom noblesy.

Zdroj: LUMINIA

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah 
Páčil sa vám článok?