Zúfalo hľadáte tip na vianočný darček? Pomôžeme vám!

7.12.2021

Zdroj: canva.com

Páčil sa vám článok?

Vieme, ako sa cítite. Vianoce sú tu o pár dní a počet darčekov na vašom konte je nula. Obchody zatvorené a vám chýba aj nápad. V tomto článku ich nájdete niekoľko - pre malých aj dospelých.

Váš tínedžer určite ocení herné slúchadlá so zabudovaným mikrofónom, vaša kamarátka samolepiacu poličku do kúpeľne, vaše netere či synovci knihy, vďaka ktorým nájdu cestu k čítaniu. Mimochodom, aj správne detské oblečenie sa môže stať kúskom, ktorý sa v rodine bude dediť po generácie. Verte, že nakupovanie darčekov môže byť radosť, keď viete, čo chcete.

___

LUMINIA: nie je sviečka ako sviečka

Zdroj: LUMINIA

​​LUMINIA sú svetovo unikátne krištáľové sviečky ručne vyrobené u nás, na Slovensku, z prvotriednych 100% prírodných voskov podľa dlhoročnej rodinnej tradície. Pýšia sa jedinečnou trblietavou štruktúrou a až trojnásobne dlhším, čistým horením. Vďaka bezparafínovému zloženiu, bez konzervačných látok, farbív a toxickej chémie sú vhodné aj pre alergikov, astmatikov, senzitívnych ľudí a deti. Sú vlievané do ikonického Bohemia krištáľu a prevoňané vzácnymi esenciálnymi olejmi. Okrem sviečok má LUMINIA v ponuke aj úžasné parfémy a difuzéry. Na etiketu možno zakomponovať meno obdarovaného a vytvoriť tak absolútne osobný dar, ktorý poteší každého a zanechá trvalý dojem s nádychom noblesy.

Kompletnú ponuku produktov nájdete na sk.luminia.com.

___

Piešťanské kúpele: zážitkové pobyty plné hýčkania a pohody

Zdroj: Ensana Piešťany

​Vraví sa, že najkrajší darček je zážitok. A tiež, že najvzácnejšie, čo máme, je zdravie. Existuje spôsob, ako darovať jedno i druhé. Štvorhviezdičkový hotel Esplanade v slovutných piešťanských kúpeľoch ponúka dokonalý komfort a hýčkanie spojené s ozdravnými účinkami legendárneho piešťanského bahna a liečivej geotermálnej vody. To všetko v nádhernom prostredí Kúpeľného ostrova, a ani nie hodinu cesty od Bratislavy. Urobte svojim blízkym parádne sviatky s masážami, saunami, slávnym Zrkadliskom či najväčším balneologickým centrom alebo im venujte pod stromček darčekový poukaz.

Všetky informácie (vrátane informácií o aktuálnych opatreniach) nájdete na Vianočné pobyty - Ensana Piešťany, Slovensko (ensanahotels.com).

___

Denník podnikavej ženy: Pre každú akčnú maminu, sestru, dcéru

Zdroj: CŠ

​Denník podnikavej ženy je nedatovaný zápisník pre každú ženu, ktorá si aktívne užíva život. Obsahuje množstvo priestoru na zapísanie vlastných myšlienok, nápadov a zámerov, ktoré čakajú na svoju realizáciu. Inšpiráciou k činu sú výpovede 20 slovenských a českých žien, ktoré a rozhodli viesť svoj život naplno. Jedno majú spoločné - sú nesmierne odhodlané, inšpiratívne, podnikavé a svojimi aktivitami menia svet okolo seba k lepšiemu. S čitateľkami sa podelia o svoje príbehy, názory a postoje na stránkach Denníka podnikavej ženy. Výhodou zápisníka je, že umožňuje zapisovanie poznámok kedykoľvek, nakoľko nemá predtlačené dátumy, no zároveň obsahuje priestor na zaznamenanie konkrétneho dňa. Prepojenie Denníka podnikavej ženy a online sveta umožňujú QR kódy so zaujímavými odkazmi a textami.

Viac info nájdete na www.podnikave-zeny.sk.

____

Orava: Odteraz už len domáci chlieb!

Zdroj: orava.eu

​​​Upiecť domáci chlieb už teraz zvládne každý. Klasický, ryžový, so semienkami a bylinkami, alebo hoci aj so sušeným ovocím – chuť domáceho chleba sa vám nezunuje. Domáca pekáreň Orava BreadChef má až 19 programov pečenia vrátane bezlepkového programu, umožňuje individuálne nastaviť 3 veľkosti bochníka a 3 stupne opečenia kôrky. Za vás pripraví kvások, starostlivo premieša ingrediencie, vymiesi cesto a vďaka Odloženému štartu upečie chlieb aj pečivo tak, aby vás čakali čerstvé, chrumkavé a voňavé po zobudení či po príchode domov. Exceluje aj pri pečení bábovky, zaváraní a výrobe domácej marmelády. OMC: 129 €.

Viac info nájdete na www.orava.eu.

___

Samolepiaca polička PeeHero: kúsok miesta všade tam, kde ho potrebujete

Zdroj: peehero.sk

​Praktická slovenská dizajnová polička je skvelým darčekom pre všetkých, ktorí majú radi šikovné riešenia. Jej inštalácia je veľmi jednoduchá, nič totiž netreba vŕtať. Stačí odlepiť ochrannú pásku a prilepiť ju o kachličky. Položiť si na ňu môžete svoj telefón, kozmetiku, knižku, kľúče, difuzér, dekoráciu alebo čokoľvek, čo potrebujete. Najčastejšie sa používa do kúpeľne a na toaletu, pripevniť  ju však môžete všade tam, kde treba kúsok miesta. V predaji je viac ako 40 rôznych dizajnov a farebných kombinácií, vrátane doplnkov - držiaka na toaletný papier a háčikov na zavesenie osušky či uteráka.

Svoju poličku si môžete vybrať na www.peehero.sk.

___

Knižky od Arkusu: Trochu napätia pod stromčekom nezaškodí

Zdroj: vydarkus.eu

​​​Kniha pod stromčekom bola je a bude klasika. Otázkou je iba aká. V širokej ponuke vydavateľstva Arkus určite vyberiete. V severskej detektívke Elina Backman: Keď zomrie kráľ sledujeme kriminalistu Jana, riešiaceho prípad rituálnej vraždy muža s vypáleným symbolom kráľovskej koruny. Stopy naznačujú, že ide o prvú zo série vrážd. V rovnakom čase sa novinárka Saana pokúša vyriešiť záhadné úmrtie tínedžerky. Cesty oboch sa pretnú. Vo Fínsku sa román stal bestsellerom a pripravuje sa podľa neho medzinárodný TV seriál. Knižka Marcus Sedgwick: Upíri a temnota je 4. diel detskej série Havranie záhady o dobrodružstvách havrana Edgara, strážiaceho tajomný hrad Druhoruk s jeho bizarnými obyvateľmi. Deti (od 9 rokov) sa od nej nebudú vedieť odtrhnúť.

Tieto, ale i mnohé ďalšie knihy nájdete na www.vydarkus.eu.

___

MessyBrassy: Aj deti môžu mať štýlové Vianoce

Zdroj: messybrassy.sk

​​​​​​​Hľadáte originálny a štýlový darček pre svoje dieťa, vnúča alebo kamarátov s deťmi? E-shop MessyBrassy je pre vás ideálna voľba. Ponúkajú starostlivo vyberané rodinné značky, ktoré svoje produkty vyrábajú udržateľne a ekologicky. Či už uvažujete nad drobnosťou ako sponky či štýlové slnečné okuliare, hľadáte batôžtek na detské poklady, radi by ste darovali kvalitné oblečenie alebo uprednostňujete skôr praktický darček ako čiapku, šál a rukavičky, tu ich nájdete. Ak sa neviete rozhodnúť pre niečo konkrétne, v ponuke majú aj Darčekové poukážky. Vyberte jednoduchý a dobre kombinovateľný kúsok, ktorý sa bude dediť po generácie.

Kompletnú ponuku nájdete na www.messybrassy.sk.

___

Orava LiveBass: Pre muža aj pre tínedžera

Zdroj: orava.eu

​​​Herné slúchadlá so zabudovaným mikrofónom  a štýlovým RGB podsvietením Orava LiveBass-2 vynikajú čistými tónmi a masívnymi basmi vo frekvenčnom rozsahu 20 – 20 000 Hz a impedanciou 32 ohmov. Vďaka jemnej penovej výstuži a uzatvorenému tvaru ergonomicky sedia na ušiach a ani po hodinách online hier netlačia. Nastaviteľný hlavový most zabezpečí, že vám budú pri hraní, počúvaní hudby či online calle s blízkymi sedieť ako uliate. USB káblom a 3,5 mm jackom ich ľahko prepojíte s počítačom, hernou konzolou Xbox, PS, ale aj s mobilom či tabletom. Flexibilný mikrofón s potlačením okolitého šumu sa dá sklopiť pozdĺž hlavové mostu a keď ho nepotrebujete, môžete ho úplne vypnúť. OMC: 29,90 €.

Viac info nájdete na www.orava.eu.

___

Denník malého cestovateľa/Zápisník vtipných hlášok: Na cestovanie pre deti a do celej rodiny

Zdroj: sdetmi.com

​​​​​Cestovateľský denník je pre deti do 10 rokov a ponúka pre nich množstvo zábavy na cestách za dobrodružstvom. Zmestia sa tam zážitky až na 4 výlety - 2 dlhšie a 2 kratšie. Je to kreatívny cestovateľský denník, ktorý deti nielen zabaví, ale vďaka ktorej sa naučia aj veľa nového. Prináša námety na skúmanie a pozorovanie okolia, rôzne úlohy na riešenie a ponúka priestor aj na vlastné zápisky a kresby. Poslúži aj ako pamätníček, kam si deti môžu nalepiť fotky či rôzne zaujímavé suveníry z ciest ako kvetinku, lístok zo stromu, vstupenku či servítku. Do zápisníku si zase môžete zaznamenávať výroky, brepty a skomoleniny slov svojich detí. Je v ňom miesto až na 108 hlášok!  Ku každému detskému výroku si môžete zapísať meno, vek a miesto, kde dieťatko zaperlilo.

Objednávať môžete na e-shope sdeťmi.com.

___

Orava Venere 1: Ultrazvuk pre žiarivo krásnu a zdravú pleť

Zdroj: orava.eu

​​​​Ultrazvuková špachtlička na čistenie pleti Orava Venere 1 dôkladne, avšak šetrne zbaví pleť odumretých buniek a zo zanesených pórov hĺbkovo odstráni toxické látky a baktérie spôsobujúce zápaly pokožky a akné. Jemnou masážou stimuluje krvný obeh, redukuje vrásky a odstraňuje kruhy pod očami. Pri práci jemne vibruje, vďaka čomu je očista niekoľkonásobne účinnejšia ako klasické manuálne čistenie. Je vhodná aj pre citlivú pleť. Funguje na nabíjateľnú Li-ion batériu, ktorú ľahko nabijete aj pripojením k počítaču. OMC: 44,90 €.

Viac info nájdete na www.orava.eu.

​​​​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?