Najrýchlejšia donáška jedla v Bratislave. Ktorá to je?

5.12.2021

Zdroj: foodpanda.sk

Páčil sa vám článok?

(pr) Hoci mnohí pripisujú pandémii obrovské zmeny spotrebiteľského správania, podľa iných iba urýchlila to, čo sa už dávno začalo. Trend dovozu jedla tu je už dlho, pandémia len urýchlila, aby ho využívalo čoraz viac ľudí a ponúkalo čoraz viac podnikov.

Rýchlosť doručenia, a tak aj vysoká kvalita dovezeného jedla je dnes pre zákazníka alfou a omegou. Tu vyvstáva zásadná otázka: Ktorá donáška jedla v Bratislave je najrýchlejšia?

Aby dovozca s pizzou stál pred dverami do 30 minút

Od jesene 2021 sa rozšírila ponuka donáškových služieb na Slovensku o jedného veľkého a najmä ultrarýchleho hráča: foodpanda. Stojí za ňou svetový líder v oblasti donáškových služieb, nemecký Delivery Hero. Rýchla donáška jedla a potravín v Bratislave tak dostáva úplne nový rozmer. Takmer dekádu sa foodpanda stará o náročný trh v Ázii a Európe, na ktorom získala jedinečné know-how, z ktorého ťažia najmä zákazníci.

Už niekoľko mesiacov tak môžu zákazníci využiť na donášku pizze v Bratislave a ďalších 9 slovenských mestách služby foodpanda. Vďaka prepracovanému systému algoritmov – foodpanda si uvedomuje dôležitosť informačných technológií – a vlastnej flotile kuriérov, ktorí sú ústrednými postavami stojacimi za úspechom donáškovej služby, dokáže foodpanda doručiť objednávku už pár minút po jej vyhotovení v podniku. Takže nielen pizzu, ale aj burger či donášku sushi v Bratislave môžete mať doma už do 30 minút od objednania.

Pandamarket donášku potravín v Bratislave ešte urýchli

Platforma foodpanda neprišla na Slovensko objavovať to, ako segment donáškových služieb funguje, prišla sa stať jeho lídrom. Okrem ultra rýchleho doručenia ju k tomu predurčuje tiež jasná vízia. Spoločnosť totiž neplánuje doručovať iba jedlo z podnikov, ale i potraviny. V Bratislave už má svoj prvý pandamarket, obchod slúžiaci iba na rozvoz potravín, mäsa či vína.

Donášková služba foodpanda sa spolieha na silné lokálne partnerstvá, a tak v svojej ponuke nájdu zákazníci aj miestne špeciality. Okrem toho, pandamarket obsluhuje iba konkrétnu časť mesta, kuriéri tak neprevážajú objednávku cez celú Bratislavu. To pre zákazníka znamená, že objednávku môže mať doma už do 15 minút.

Zdroj: foodpanda.sk

Donáška kvetov, koláčov či drogérie? Žiadny problém pre foodpanda

Okrem dovozu pizze, sushi, burgrov či donášky kebabu v Bratislave je foodpanda donáškovou službou pre všetko. Nielen pre jedlo a potraviny, ale tiež torty, koláče, kytice, granuly pre psa či mäso. Nesluduje len najnovšie trendy, ale ich aj vytvára. Pozerá sa na svoj segment vizionársky a prináša extrémne rýchle doručenie, spoľahlivých a komunikačne zručných kuriérov, lokálne partnerstvá a všetko, čo zákazník potrebuje – bez toho, aby musel vyjsť z domu.

​​​​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?