Vianočné darčeky pre večných workoholikov

14.12.2020

Zdroj: Mobz / Shutterstock.com

Páčil sa vám článok?

Hoci sa blížia najkrajšie sviatky v roku, Vianoce, mnoho z nás stále pracuje a bude pracovať aj počas dní, kedy by sa patrilo si oddýchnuť. Akosi si nemôžeme pomôcť, veď tak veľa toho treba spraviť. Bojíme sa, že niečo nestihneme. Keď pracujeme, dokážeme zabudnúť na niektoré problémy a častokrát nás naša práca baví a skrátka sa necháme pohltiť.

Čo kúpiť na Vianoce večným workoholikom? Ľuďom, ktorí nemajú okrem práce takmer žiadne záľuby? Prinášame vám 5 tipov na vianočné darčeky, ktoré potešia nejedného pracujúceho:

  1. Niečo lepšie ako voda

Pitný režim je dôležitý. Častokrát nás práve pohár čistej studenej vody vie prebudiť a my sme schopní pokračovať v práci aj vo večerných hodinách. Ak však vieme, že daná osoba má rada kávu alebo čaje, môžeme jej kúpiť rýchlovarnú kanvicu. Koho by nepotešilo, že nemusí chodiť do kuchynky, ale vie si obľúbený nápoj pripraviť hneď vo svojej kancelárii?

  1. Miesto na oddych

Nikto to nahlas neprizná, no treba si aj oddýchnuť. Ak máme finančné prostriedky, môžeme kúpiť sedaciu súpravu alebo pohovku. Nielen, že sa na nej dá oddýchnuť, ale tiež môže byť príjemným miestom na sedenie.

  1. Predplatné

Ak viete, že niekto rád číta noviny, ale nemá čas si ich chodiť kúpiť, môžete mu kúpiť internetové predplatné nejakého denníka. Môžete mu tiež kúpiť poukážku na rôzne konferencie, workshopy, semináre alebo webináre.

  1. Všetko na jednom mieste

Všimli ste si, že stôl vášho manžela je už takmer rozpadnutý? Možno ho poteší práve nový kancelársky stôl. Vyberte taký, ktorý bude mať veľa šuflíkov alebo poličiek, pretože tak bude môcť byť veľa vecí na jednom mieste a bude v tom lepší prehľad.

  1. Pozorujte, čo potrebuje

Možno je to nová tlačiareň, nový podsedák, nový hrnček, alebo nové balenie kvalitnej praženej kávy. Skúsme pozorovať a zistiť, čo tomu druhému chýba.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie