Tieto last minute darčeky vám zachránia Vianoce

11.12.2020

Zdroj: Shutterstock

Páčil sa vám článok?

Poznáte to, ľudia okolo majú darčeky už dávno nakúpené, ale vy pre záplavu iných povinností odkladáte túto bohumilú ale neľahkú úlohu až na poslednú chvíľu. A keď tá chvíľa príde, tak zistíte, že vôbec neviete, čo svojim blízkym kúpiť.

Preto sme vybrali 9 tipov na originálne a hlavne praktické darčeky, ktorými určite zabodujete. Vo výbere nájdete produkty z najrôznejších segmentov, tak sa nechajte inšpirovať a určite nájdete, čo hľadáte.

Adelle Davis – lebo zdravie je to najcennejšie

Zdroj: vitaminyprezdravie.sk

Známa múdrosť hovorí, že zdravý človek túži po všeličom, chorý iba po jednom. Zdravie ako také darovať nemožno, ale originálne produkty, ktoré k zdraviu výrazne pomôžu, áno. Slovenský výrobca Adelle Davis® pre vás pripravil zdravé darčekové balíčky lipozomálnych produktov. Práve v tomto období je vhodné pravidelne dopĺňať vitamíny a minerály, ktoré naše telo potrebuje, či už na podporu imunity, alebo na riešenie konkrétneho zdravotného problému. Nie je ale jedno, akú formu vitamínov si zvolíte. Nedostatkom klasických foriem ako sú kapsuly, prášok alebo nápoje je, že sa prevažná časť účinnej látky znehodnotí už v tráviacom trakte a na miesto určenia sa dostane iba cca 20%. Riešenie prináša lipozomálna technológia, ktorá má až 6-krát vyššiu vstrebateľnosť. Lipozomálne vitamíny značky Adelle Davis® sú produkty farmaceutickej kvality 100% prírodné, vegánske, bez cukru, bez lepku a geneticky nemodifikované. Sú vyrobené s využitím najnovších trendov v biochémii a výrobe výživových doplnkov.

Ak si zakúpite produkty na www.vitaminyprezdravie.sk do 18.12. do 13:00 hod., výrobky sú u vás ešte do Vianoc

_

Darček pre gurmánov - vína Matyšák a svetové destiláty

Zdroj: vinomatysak.sk

​​Máte všetko na sviatočný stôl či zvyknete obdarovať svojich najbližších kvalitným alkoholom? Výnimočné chvíle si zaslúžia aj výnimočné pitie. V Matyšák Shope všetko zaručene vybavíte. Je to kombinácia modernej vinotéky s bottle shopom, kde nájdete kvalitné oceňované slovenské vína Matyšák (vrátane prémiových línií, ktoré bežne v obchodoch nenájdete), prémiové destiláty z celého sveta, 100% hroznovú šťavu a chutné delikatesy vhodné nielen k vínu. Dokonalé miesto pre všetkých gurmánov, ktorí si chcú potešiť svoje zmysly a vedia oceniť kvalitné víno a alkohol.

Matyšák Shop nájdete v centre mesta na Pražskej 15 alebo v petržalskom OC Galéria (Tesco) na Panónskej ceste 25. Alebo stačí pár klikov cez www.vinomatysak.sk a víno či šťavy vám dovezú priamo domov.

_

Krásne a zdravé ruky s liečebnou kozmetikou z Mŕtveho mora AHAVA

Zdroj: ahava.sk

​​​​​Podľa mnohých žien je najlepším darčekom kozmetika. Nie každý však dokáže druhému vybrať to, čo jeho pleti najlepšie zapasuje. Ideálnou voľbou môže byť krém na ruky.

V súčasnom období ruky veľmi vysušuje všadeprítomná dezinfekcia a časté umývanie, ktoré doslova vyplaví vlhkosť z najhlbších vrstiev  pokožky. Pritom stačí málo – tenká vrstva kvalitného krému na ruky. Krémy na ruky pomáhajú obnoviť funkciu epidermy, poskytujú ochranný film a upokojujú pokožku. AHAVA, kvalitná prírodná kozmetika z Mŕtveho mora, má riešenie pre všetky druhy pokožky – či už suchú, začervenanú, popraskanú alebo pokožku postihnutú dermatitídou, psoriázou alebo ekzémom.

Kompletný sortiment kozmetiky AHAVA hľadajte prosím na www.ahava.sk.

_

Vianočné trenírky, ktoré nesmú chýbať pod žiadnym stromčekom

Zdroj: elka-underwear.sk

Spodné prádlo je vianočná klasika. Rozhodne to však nemusí byť nuda! Vyberte si zo širokej ponuky veselého spodného prádla českej udržateľnej značky Elka Lounge a vykúzlite úsmev celej rodine. Pretože o čom Vianoce naozaj sú? O láske a pohodlí, o blízkosti tých, ktorých máme radi. A práve to zvládnete s Elkou. Nemusíte mať napečené a ku stromčeku si sadať vo vyžehlených košeliach. K rozžiareným spoločným chvíľam vám postačia vianočné trenírky. Tento rok je totiž na programe pohoda do poslednej nitky. Rozbaľte si svoj mäkučký kúsok a užite si tie pravé pohodlné vianočné chvíle! Bez stresu, s úsmevom, v pohodlí a spolu.

Viac informácií nájdete na www.elka-underwear.sk.

_

Starostlivosť all inclusive – oholí aj ostrihá ako profesionál

Zdroj: orava.eu

​​O dokonale upravený vzhľad každého muža sa postará multifunkčný strihač 5 v 1 Orava EasyOne. Umožňuje upraviť dĺžku a strih vlasov i brady, oholiť tvár a zbaviť sa prebytočných chĺpkov na tele, to všetko v pohodlí domova s istotou profesionála. Pre šik pánsky look je vybavený bohatým príslušenstvom: nechýba univerzálny zastrihávací nadstavec s možnosťou dĺžky strihu od 1 do 10 mm, nadstavec na holenie tela, nadstavec na holenie chĺpkov v nose a ušiach, nadstavec na zastrihávanie vlasov a nadstavec na holenie tváre. Ľahko sa nabíja a na jedno nabitie pracuje až 60 minút. Je vodoodolný, takže sa dá používať na sucho aj na mokro. Po použití sa ľahko čistí – stačí ho opláchnuť pod tečúcou vodou. Pribalený má aj špeciálny olej, čistiacu kefku a USB kábel na nabíjanie. Vďaka kompaktným rozmerom, avšak maxi možnostiam pre údržbu dokonalého vzhľadu ho muži ocenia aj na služobnej ceste či dovolenke.

Orava EasyOne kúpite za 39,90 € v e-shope www.orava.eu.

_

Hebučký župan poteší každého

Zdroj: pohodo.sk

​Ak ste zástancom praktických darčekov, župan určite nikoho neurazí. Práve naopak - niet krajšieho pohľadu na dieťa, ako keď vyjde z kúpeľne usmiate a zababušené v jemnom bavlnenom detskom župane. Takýto darček poteší skutočne každého a pritom je použiteľný na každý deň. Na výber je množstvo farieb, materiálov, veľkostí od bábätka až po dospelých, či županov s vyšívaním alebo rôznymi detskými motívmi.

Zo stoviek modelov si určite vyberiete ten správny župan pre svojich najbližších.

_

Darčekové poukazy na pobyt alebo do wellnessu

Zdroj: Wellness Hotel Patince

​​​Wellness Hotel Patince**** je familyfriendly hotelom pri najjužnejšej obci Slovenska Patince s termálnou vodou a množstvom aktivít pre deti a dospelých, wellness a spa procedúr. Tento rok je náročnejšie si plánovať chvíle oddychu a radosti. Možno vám tiež chýba ten pocit, keď sa môžete na niečo tešiť. Doprajte ho svojim blízkym alebo si sami naplánujte zážitky do budúcna.

Darčekové poukazy Wellness Hotela Patince**** majú viacero výhod. Poukazy platia až 18 mesiacov od ich vydania. Na vybrané poukazy je poskytnutá 20%-ná zľava, ak ich stihnete kúpiť do 20. decembra. Všetko vybavíte z pohodlia domova - cez formulár alebo prostredníctvom e-mailu, rýchle a bezpečne. Ak si zvolíte online formát poukazu, poukážku dostanete priamo do e-mailu a doma si ju môžete vytlačiť. Pokiaľ chcete niekomu dopriať iba niektorú z wellness služieb, poukážku môžete kúpiť nielen na pobyt ,ale aj na na službu či na určitú hodnotu.

Všetky informácie nájdete na www.wellnesspatince.sk/darcekova-poukazka/.

_

Perfektný look s kulmou a žehličkou v jednom

Zdroj: orava.eu

​​Expertka na úpravu vlasov Orava Tenera 2 v 1 je žehlička aj kulma na vlasy v jednom. Na každodenné kreovanie účesu je vybavená keramickými platňami novej generácie s hladkým, kĺzavým povrchom, čo uľahčuje úpravu a bráni poškodeniu vlasov, hoci aj pri častom používaní. Vlasy vyžehlí  do hodvábne splývajúceho vodopádu. Vďaka špirálovitému tvaru platní však pri úchope pod správnym uhlom dokáže z prameňov vlasov vytvoriť aj atraktívny vlnitý účes. Už do 15 sekúnd je nahriata a pripravená na použitie, v režime Turbo dokonca do 2 sekúnd. Rešpektuje individuálnu kvalitu vlasov, preto umožňuje nastaviť teplotu nahriatia platní od 150 do 230 0C so zobrazením aktuálnej teploty na LED displeji. Ergonomicky sadne do ruky, ľahko sa obsluhuje a váži len 300 g, takže ani pri úprave hustých kaderí nehrozí presilené zápästie. Týmto praktickým darčekom pre vždy upravené vlasy potešíte ženu bez ohľadu na vek – maminu, sestru, dcéru aj kamarátku.

Produkt kúpite za 24,90 € v e-shope www.orava.eu.

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?