Ako zvládnuť vianočné darčeky rýchlo a na jednom mieste? Inšpirujte sa Katkou. Ona vie, ako na to

10.12.2020

Zdroj: Bory Mall

Páčil sa vám článok?

Nákupy vianočných darčekov si veľa ľudí odkladá až na tú najposlednejšiu chvíľu. A každý rok si pritom hovoria, že „tento rok to zmením“. Máme teda pre vás nápad: čo tak to zmeniť hneď teraz a inšpirovať sa Katkou, superženou, ktorá toho na Vianoce vždy stihne veľa? Pozrite sa, ako vyzerajú jej vianočné nákupy zvládnuté za pár hodín na jednom mieste.

Cesta sa začína doma

Je piatok. Našťastie nie trinásteho, ale štvrtého. Decembra. Nákup darčekov rada som vždy rada odkladala, ale posledné roky sa fakt snažím vybaviť to v pokoji. Doma ma čakajú neposedné deti a milujúci manžel, ktorí neustále niečo potrebujú. A teraz mám konečne chvíľu pre seba.

Sadám do auta a idem do Borov. Najzápadnejšie bratislavské nákupné centrum má rozľahlé chodby, preto tam určite nebude tlačenica. Zaparkujem v garáži, kde som našla aj široké parkovacie miesta. Cestou si všímam aj miesta pre mamičky s kočíkom. Keď vchádzam dovnútra centra, prekvapí ma rodinná vôňa. Odkiaľ to ide? Aha, tak oni do interiéru dávajú vôňu vianočných cookiesiek. Až mi vyhladlo!

Bezpečné a efektívne: Také je moje nakupovanie

K nákupnému rituálu v poslednej dobe patrí aj meranie teploty a všade umiestnené dezinfekcie. Vyčistím si ruky a zisťujem, aké sú opatrenia. Všade sú totiž prehľadné oznamy s aktuálnymi pravidlami. Tak tu mi asi žiadne nebezpečie nehrozí. Pri mojom prvom „okruhu“ prechádzam okolo obchodov so šperkami. „Škoda, že tu nie je manžel,“ hovorím si. Šperk zo Sofie či Gold Point-u je predsa vždy dobrý nápad. Však dámy?

Zdroj: Ilustračné foto Golden Point

​​Cestou pokračujem okolo parfumérie Douglas, kde objavujem mužský adventný kalendár. „To rozhodne beriem manželovi.“

Zdroj: Ilustračné foto Douglas

​​Ako tak kráčam, napadne mi, že by som sa mohla popozerať aj po hotových darčekoch – teda darčekových baleniach a usporiť tak čas. Hotové balíčky s oblečením a doplnkami objavujem v C&A, knižné súpravy v Panta Rhei a kozmetiku zase v Pupe.

V Boroch sa nikdy nestratím

Vyzdobené výklady ma lákajú a preto „nakúkam“ takmer všade. Mužovi asi vezmem poukážku do Gold Barbershopu a Trapperu, nech na poľovačky chodí oholený a ostrihaný.

Zdroj: Ilustračné foto Gold Barbershop

​​Zabudnúť ale nesmiem ani na laptop, ktorý som mu sľúbila. Kúpim ho v iStyles alebo v Nay? Sofiina voľba. Cestou sa zastavím kúpiť zopár párov ponožiek v Dedolese a vo Fusaklách, lebo tie sa ako darčeky vždy zídu.

Zdroj: Ilustračná foto iStyle

​Deťom už tradične kupujem hračky v Dráčiku, Alltoys, Ble Ble a vo Vnímavých deťoch. Z každého rožka troška. Rodičom kúpim dekorácie vo vianočných stánkoch, ktoré nachádzam priamo na chodbe. No. A čo teraz? Veď darčeky mám už všetky nakúpené.

Zdroj: Ilustračná foto Ble ble

​​S plnými rukami kráčam k autu a spomeniem si, že som zabudla niečo kúpiť obľúbenej kolegyni. Nuž, vezmem jej darčekovú kartu, ktorú mi ponúkne príjemný personál infostánku. Kúpite ju aj online.

Zdroj: Ilustračná foto Bory Mall

​​Dozvedám sa zároveň, že vonku pred centrom predávajú živé stromčeky. Večer sem asi po jeden pošlem manžela.

Nákupy sa dajú zvládnuť rýchlo, kvalitne a pritom efektívne. Aj vy to tento rok zvládnete ako Katka?

​​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?