Majte svoje auto pod úplnou kontrolou

21.10.2020

Zdroj: Jakub Krechowicz/Shutterstock.com

Páčil sa vám článok?

Prepravovať sa z jedného miesta na druhé je vďaka automobilom mimoriadne jednoduché a pohodlné. Nič a ani žiadny stroj vám nebude ale bez dobrej a pravidelnej starostlivosti dlhodobo slúžiť, preto je veľmi dôležité, aby ste si našli nielen čas, ale aj vhodné doplnky, prostriedky a služby na zaistenie jeho plynulého chodu. A teraz, pred blížiacou sa zimou, to platí dvojnásobne.

My máme pre vás zopár dobrých tipov, pomocou ktorých bude starostlivosť o vaše auto veľmi jednoduchá, pohodlná a lacná.

Zdroj: Virrage Images/Shutterstock.com

Kvalitný alarm do auta, ktorý ovládate aj z mobilu

Bezpečnosť je pri aute mimoriadne dôležitá. Neplatí to ale iba vtedy, keď ste na vozovke. Auto treba mať pod kontrolou aj v momente, keď ho niekde zaparkujete. Predsa len, mnohí z nás ho majú na lízing alebo pôžičku, čo je obrovská investícia a zásah do nášho rozpočtu, ktorý môže byť behom niekoľkých sekúnd pri nepozornosti a  nedostatočnej ochrane ohrozený ešte viac.

Špičkový alarm do auta s množstvom funkcii sa o tento drahý a silný stroj postará dokonale a bez toho, aby ste mali s jeho nastavením veľké starosti. Ide o SMART riešenie s množstvom pokročilých funkcií a bezpečnostných prvkov, ktoré monitorujú vozidlo z viacerých strán, vďaka čomu je v úplnom bezpečí. Výhodou je, že alarm môžete cez jednoduchú mobilnú aplikáciu ovládať aj z telefónu.

Gumové vaničky do kufra zaručia komfort a čistotu

Aby vozidlo vyzeralo dlho reprezentatívne a fungovalo tak ako má, stojí za to sa oň náležite postarať. Na zvýšenie pohodlia a zjednodušenie čistenia v kabíne sa preto odporúča kúpiť si koberčeky do auta a špeciálne vaničky do kufra.

Auto sa vám bude ľahšie udržiavať v čistote a prepravu batožiny, potravín či iných dôležitých nákupov neohrozí ani ten najhorší terén vozovky. Gumový materiál týchto doplnkov je vodoodpudivý, pevný a špeciálne tvarovaný na všetky konkrétne tipy a značky vozidiel.

Zdroj: Koverta.sk

Prístrešok pre auto nahradí garáž

Stavba veľkej garáže si vyžaduje veľké náklady na materiál a čas. Zatiaľ čo prístrešok na auto sa dá postaviť behom niekoľkých minút a za mimoriadne výhodnú cenu. Potrebujete k tomu špeciálny a pevný prístrešok pre auto so sedlovou strechou s trapézovým profilom a odkvapom.

Počasie je v dnešných časoch nevyspytateľné a veľmi rýchlo sa môže postarať o poškodenie vášho auta. Ak sa vám ale kvôli tomu nechce stavať garáž, alebo na ňu nemáte ani prostriedky, vyskúšajte montovaný prístrešok na kľúč v požadovaných rozmeroch. Je z materiálu, ktorý vydrží, jednoducho sa čistí a veľmi dobre pôsobí aj po vizuálnej stránke. Základ ale je, že vaše auto zostáva ešte viac chránené.

A dobrou správou je, že všetky tieto doplnky sú pomerne lacné, jednoduché a účinné, záleží od toho, čo presne potrebujete. Ich vzájomná kombinácia však bude pre vaše auto najlepšie riešenie, ktorým určite nič nepokazíte.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?