CHATEAU APPONY**** je ideálnym miestom pre Vašich zamestnancov a firemných hostí

17.8.2020

Zdroj: Chateau Appony

Páčil sa vám článok?

Zážitok na celý život a miesto na pozbieranie síl a získanie nových inšpirácií. Chateau Appony**** je vďaka svojej lokalite, kvalite služieb a komfortu, ktorý ponúka svojim hosťom, vhodným miestom na usporiadanie všetkých vašich firemných podujatí.

Chateau Appony, štýlový hotel s nádychom histórie, je vďaka svojej vzácnej barokovej knižnici jediným svojho druhu na Slovensku. Renesenčný kaštieľ významného uhorského šľachtického rodu Apponyiovcov sa nachádza v malebnej dedinke Oponice medzi Nitrou a Topoľčanmi, pod úpätím Tribečského pohoria. Po nákladnej rekonštrukcii v rokoch 2007-2011 dostal opäť svoju pôvodnú podobu a vrátila sa doň aj spomínaná historická apponyiovská knižnica s 17 324 zväzkami. Sú medzi nimi diela Aristotela, Newtona, Macchiaveliho, Galileiho, Goetheho a iných velikánov v pôvodných vydaniach. Dnes kaštieľ slúži ako štvorhviezdičkový hotel. Ponúknuť má čo v každom ročnom období. Obklopuje ho nádherný deväťhektárový park so vzácnymi drevinami, kde dominujú súbory platanov západných či dáždniková forma vzácneho ginka. Nechýbajú dva nové tenisové kurty a parkové jazierko.

Zdroj: Chateau Appony

V Chateau Appony pre vás radi zorganizujú event s kapacitou až 5 000 hostí, ktorý je možné doplniť o zážitkový catering a ochutnávku s výkladom vami zvolených jedál a nápojov.

Zdroj: Chateau Appony

Zdroj: Chateau Appony

Obľúbenými sa stali aj tematické hudobné a divadelné predstavenia, počas ktorých ožijú postavy z histórie kaštieľa. Tie vás prevedú aj spomínanou vzácnou barokovou knižnicou s pokladmi svetovej historickej literatúry.

Zdroj: Chateau Appony
Zdroj: Chateau Appony

Samozrejmosťou sú aj športové a outdoorové aktivity či wellness pre obnovu stratenej energie.

Zdroj: Chateau Appony

V relaxačnom bazéne s príjemnou vodou si môžu hostia zaplávať a uvoľniť sa, jacuzzi s horúcou vodou a perličkovou masážou blahodarne pôsobí na telo aj myseľ.

Zdroj: Chateau Appony

Saunový svet sa skladá z bylinkovej, parnej, suchej a infrasauny a určite sa oplatí ho vyskúšať. Tí, ktorí chcú svojmu telu dopriať absolútny pôžitok, môžu využiť služby hotelových masérov a vybrať si zo širokej ponuky masáží.

Pre využitie služby korporátnej klientely neváhajte kontaktovať:
info@chateauappony.sk+421 383 238 111.

Viac sa môžete dozvedieť na www.chateauappony.sk.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie