Nepoľavujte v štýle, pánske košele sa dajú nosiť aj počas leta

27.7.2020

Zdroj: ArtOfPhotos / Shutterstock.com

Páčil sa vám článok?

Kým dámske kolekcie sú typické variáciou rôznych letných kombinácií, tie pánske sú počas tohto slnečného obdobia o niečo chudobnejšie. Obliecť sa štýlovo však nie je problematické ani počas letných horúčav, košeľa s dlhým rukávom sa dá totiž nosiť počas akejkoľvek sezóny. Dôležité je však vedieť, ako to docieliť tak, aby ste vyzerali vkusne a nijako tým nepoľavili od nárokov či pohodlia.

Počas letného mesiaca by mal náš šatník hýriť farbami a výnimkou nebudú ani pánske košele. Povolená je takmer celá farebná škála a krokom vedľa nie sú ani verzie so vzorom. Či už ju zapravíte do nohavíc alebo necháte voľne, košeľa v jemnej farbe či v pútavom vzore bude výrazným oživením vášho šatníka a príjemnou zmenou. Takýto outfit totiž rozhodne vzbudí pozornosť. Obliecť sa štýlovo a mať košeľu s dlhým rukávom tak môžete aj v letných mesiacoch, zabúdať by ste však nemali na niekoľko dôležitých zásad.

Voľba svetlých odtieňov

Zabudnite na košeľu v čiernom prevedení, táto farba pôsobí na slnko ako magnet. Dajte radšej prednosť svetlej palete farieb a stavte na také odtiene, čo oživia váš výsledný outfit. Vyhrať sa pri výbere môžete aj so vzorom. Pánske vzorované košele budú pôsobiť hravo, no zároveň aj elegantne, a to aj za predpokladu, že pôjde o typ určený na voľný čas.

Stávka na prírodné materiály

Letný typ košele s dlhým rukávom by sa mal vyznačovať priedušnosťou a zabezpečiť jeho vlastníkovi absolútny pocit pohodlia. Komfort by mal byť totiž prioritou za každých okolností. V otázke výberu materiálu tak vhodnou voľbou budú prírodné verzie, pričom by ste mali voliť najmä tie z bavlny alebo ľanu. Krčivý efekt ľanovej košele navyše vyzerá trendovo a nezabúdajte aj na to, že by malo ísť o ľahkú gramáž.

Primerané vyhrnutie rukávov

Ďalším spôsobom, ako si uľahčiť nosenie košele, je aj vyhrnutie rukávov. Tu však musíte brať ohľad aj na to, či vám to daná situácia umožňuje. V pracovnom prostredí, kde sa dodržuje formálne obliekanie, by ste s tým asi veľmi nepochodili. Zameniť však dlhý rukáv za ten krátky nebude taktiež tou najlepšou voľbou, tento outfit bude pôsobiť ležérne. Práve preto je dôležité vybrať si taký typ s dlhým rukávom, ktorého materiál a prevedenie vám zaručí pohodlie. Za predpokladu, že máte možnosť vyhrnúť si rukávy, stavte na osvedčené spôsoby. Nevyhŕňajte si ich jedným ťahom, vtedy by vyzerali priveľmi skrčene a navyše by vám po čase opäť padli.

Nosiť košeľu s dlhým rukávom môžu páni aj počas letného obdobia. Ak sa totiž upriamite pri výbere na vhodné spracovania, nielenže budete v košeli vyzerať štýlovo, ale zaručíte si aj pohodlie počas jej nosenia.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?