Letný tábor, na ktorý vaše deti nezabudnú: Veľa športu a zábavy. A podporiť ich prídu aj známe športovkyne Kuzminová, Barteková či Longová.

26.6.2020

Zdroj: SATUR TRAVEL

Páčil sa vám článok?

Doprajte deťom denný tábor plný športu a zábavy pod vedením profesionálnych športových trénerov a obľúbených slovenských animátorov, na športoviskách olympijského tréningového centra v Šamoríne. Doprava z Bratislavy je pre deti zabezpečená.

Nájdu si svoj šport a zabavia sa

Na deti čaká bohatý program. Každý deň budú mať príležitosť vyskúšať iné olympijské disciplíny – atletika, plávanie, futbal, gymnastika, basketbal, karate a judo a nájsť možno tak, ten správny šport pre seba. Okrem športu na nich čaká more zábavy v bazénoch, v aquaparku, na penovej party a v najväčšom multifunkčnom náučnom ihrisku AdventureLand.

Nabitý program vyvrcholí na konci týždňa stretnutím so športovou osobnosťou. Autogramiádu, foto termín a následne odovzdávanie medailí a darčekov, ako aj celý deň si budú môcť vychutnať spolu s deťmi aj ich rodičia. Ak im to pracovné povinnosti umožnia, majú možnosť kúpy vstupenky na celý deň. Zábavný a príjemne strávený čas s rodinou je na nezaplatenie.

Tábor je určený pre deti vo veku od 6 – 15 rokov a bude prebiehať od pondelka do piatku v mesiacoch júl a august. Odbornými garantmi projektu sú, Slovenský olympijský a športový výbor, olympijské tréningové centrum x-bionic® sphere a animátori CK SATUR.

Zdroj: SATUR TRAVEL

O deti sa postarajú profesionáli – v športe i zábave

Profesionálni a skúsení tréneri športových klubov jednotlivých disciplín sa budú deťom venovať po športovej stránke. Absolvujú s deťmi základný tréning, počas ktorého si deti vyskúšajú, či práve tento šport je pre nich ten pravý. Na športoviská Olympijského tréningového centra zavítajú aj veľké športové hviezdy, ktoré sa budú počas vybraných dní venovať účastníkom. Do X-Bionic ®Sphere sa chystajú Anastasia Kuzminová, strelkyňa Danka Barteková či lukostrelkyňa Alexandra Longová a ďalší známi športovci.  

O zábavu detí sa počas celého dňa budú starať animátori rodinného klubu Planet Fun, ktorých mnohí poznajú z dovoleniek pri mori, či lyžovačiek.

Zdroj: SATUR TRAVEL

Dočasný domov malých olympionikov

x-bionic® sphere je unikátny multifunkčný komplex poskytujúci profesionálne podmienky pre výkon až 27 olympijských športov. V lete 2016 získal rezort štatút slovenského olympijského tréningového centra. Areál často využívajú profesionálni športovci, a áno aj slovenskí olympionici, na svoju prípravu. Toto všetko sa ukrýva na rozlohe vyše 1 000 000 m2:

  • Tréningové priestory a zariadenia pre 27 olympijských disciplín
  • Jedno z najväčších a najmodernejších jazdeckých centier v Európe
  • Futbalový štadión spĺňajúci FIFA štandardy  
  • Atletický ovál s IAAF certifikátom.
Zdroj: SATUR TRAVEL

​Práve toto miesto sa stane dejiskom tábora. Novovybudovaný multifunkčný športový areál sa nachádza v pokojnej časti mesta Šamorín, 30 km od hlavného mesta Bratislava a v bezprostrednej blízkosti hrádze a Dunaja. Deti z Bratislavy do areálu a späť každý deň prepraví náš moderný klimatizovaný autobus s Wi-Fi pripojením.  A jeden deň v týždni sa za športovými a zábavnými atrakciami deti vydajú na vlnách Dunaja loďou z Bratislavy. Počas dňa sa postarajú o snacky (desiata, olovrant), obed ako aj pravidelný pitný režim.

Do tábora aj s rekreačným poukazom

Dobrou správou je, že na kúpu uvedeného tábora môžete využiť aj rekreačný poukaz. Zamestnávateľ vám uhradí 55% nákladov a tak si môžu deti vychutnať možno aj viacero turnusov.

Ako bude vyzerať program dňa? 

08:00   Stretnutie na parkovisku pred Istropolisom
08:15   Odchod autobusu
09:00   Príchod do rezortu x-bionic® sphere ****
09:15   Rozcvička a snack s animátormi
09:30   Športové aktivity s profesionálnymi športovcami  
11:30   Obed s animátormi
12:30   Zábavné a športové aktivity s animátormi
14:30   Snack s animátormi
15:00   Aquapark/AdventureLand/Penová párty
17:00   Odchod z rezortu
17:45   Príchod na parkovisko pred Istropolisom

A čo všetko máte v cene tábora? 

  • denný športovo zábavný program
  • 2x vstup do aquaparku
  • 2x vstup do AdventureLandu
  • využitie vonkajšieho bazéna
  • snack doobeda a poobede, obed a pitný režim
  • 4x dopravu autobusom Bratislava - Šamorín - Bratislava
  • 1x dopravu loďou Bratislava - Šamorín - Bratislava
  • služby animátorov a športovcov
  • diplom, fotenie so športovou osobnosťou a drobné vecné ceny

Ak ste práve našli ten správny letný program pre vaše deti, vyberte si termín a rezervujte si ho na webe alebo na niektorej z pobočiek CK SATUR.

Zdroj: SATUR TRAVEL

​_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?