Zistili sme: Nákup potravín alebo expresné doručenie zásielky? Žiaden problém!

22.4.2020

Zdroj: canva.com

Páčil sa vám článok?

(pr) Stačí vám na to mobil, tablet či počítač a z neho môžete objednať potraviny a drogériu, ktorá vám bude doručená už do 2 hodín až pred vaše dvere. Objednať a nechať expresne doručiť môžete aj ľubovoľné zásielky, jedlo či dokumenty.

Slovenská aplikácia HOPIN, ktorú ste doteraz mohli používať na taxíky, sa rozhodla v aktuálnej situácii pomôcť tisíckam zákazníkov a vytvorila jednoduchý internetový obchod - HOPIN SHOP. Môžete si v ňom objednať potraviny a drogériu, ktorú doručia záujemcom už do 2 hodín až pred dvere. Expresne doručia aj ľubovoľné zásielky, jedlo či dokumenty.

Z dôvodu nariadenia ústredného krízového štábu sa v aktuálnej mimoriadnej situácii zakazuje využívať taxislužbu na prepravu osôb. Vodiči taxíkov sa museli tomu prispôsobiť a preto sa tieto dni venujú rozvozu nákupov a zásielok. Výhodou je, že oproti iným rozvozom potravín môžete mať doma nákup do pár hodín. Takže ak ráno pozriete do chladničky a chýbajú vám potrebné ingrediencie, stačí vyskúšať HOPIN SHOP a na obed ich máte doma.

„Uvedomujeme si zložitú a nepohodlnú situáciu, v ktorej sa mnohí ľudia nachádzajú. Chceme im uľahčiť možnosť nakupovania a najmä im rýchlo a spoľahlivo doručiť chutné potraviny. Náš internetový obchod je veľmi jednoduchý, prehľadný a ponúka bohatý sortiment. Máme niekoľko stoviek vozidiel a spolupracujeme so širokou sieťou potravín, vďaka čomu dokážeme doručiť nákupy prakticky do 2 hodín,“ vyjadril sa Martin Baran, riaditeľ HOPIN TAXI aplikácie.

Ak vám nákup neponáhľa a vyberiete si možnosť donášky kedykoľvek počas dňa, ušetríte na dovoze a objednaný tovar máte na stole už za 3,50 € v rámci Bratislavy. Doručuje sa aj v okruhu 25 km od Bratislavy za 6 €. Na výber sú rôzne druhy pečiva, zeleniny, ovocia, salámy, mliečnych výrobkov, sladkostí či drogéria. Za nákup môžete zaplatiť jednoducho platobnou kartou cez e-shop alebo v hotovosti pri prebratí nákupu. Vodiči dodržiavajú všetky potrebné bezpečnostné a hygienické opatrenia - nosia ochranné rúška i rukavice a pravidelne dezinfikujú vozidlá. HOPIN SHOP rozbieha viacero spoluprác s rôznymi druhmi prevádzok, takže si čoskoro budete môcť objednať okrem potravín a drogérie aj iný tovar. Všetky informácie, vrátane cien za doručenie, nájdete na www.hopin.sk

Zdroj: HOPIN

Doručujú aj zásielky

Okrem nákupov s potravinami vodiči HOPINu doručujú aj rôzne zásielky. Balík, dokumenty, jedlo alebo iný typ zásielky doručia rýchlo a spoľahlivo. Služba je neustále online a váš balíček môže byť v cieľovej adrese už o 30 minút. Stačí si len v HOPIN aplikácii vyťukať adresy, odkiaľ a kam chcete zásielku poslať. Vodič do niekoľkých minút príde po zásielku a doručí ju na požadovanú adresu. Cenu poznáte po zadaní adries dopredu a môžete platiť v hotovosti pri odovzdaní zásielky alebo kartou cez aplikáciu.

Ako môžete zásielku odoslať? Zadajte do aplikácie potrebné údaje:

  • štart - adresa, na ktorej odovzdáte vodičovi zásielku
  • cieľ - adresa, na ktorú má zásielku doručiť
  • okrem adries odovzdajte vodičovi i kontakt na osobu, ktorá zásielku prevezme.

Dokonca môžete využiť aplikáciu i opačne a môžete si zásielku nechať doručiť. Vtedy len vymeníte poradie adries. Štart je miesto, na ktorom vodič zásielku vyzdvihne a cieľ je vaša adresa alebo adresa, na ktorú treba zásielku doručiť a za službu platíte pri doručení. Je len na vás, či to bude malý balíček, nákup pre rodičov, stolička, dokumenty do firmy alebo zásielka z internetového obchodu. HOPIN doručí čokoľvek - do kapacity osobného vozidla. Služba je pre všetkých - individuálnych zákazníkov, firmy,e-shopy.. 

Zdroj: HOPIN

Páčil sa vám článok?