VIDEO: Ako chutil falošným Američanom obed v najhoršie hodnotenej bratislavskej reštaurácii?

20.9.2019

Zdroj: Youtube

Páčil sa vám článok?

Známy youtuber PPPíter sa špecializuje na tvorbu videí, pri ktorých navštevuje rôzne prevádzky určené pre domácich hostí či zahraničných návštevníkov ako sú napríklad hotely, bary či stravovacie zariadenia a všetko zaznamenáva na kameru. Zatiaľ najväčší divácky úspech dosiahol reportážou z obedu v najhoršie hodnotenej bratislavskej reštaurácii. Ktorá to je, aké jedlo si dal, či mu chutilo a čo v nej prekážalo si môžete pozrieť vo videu...

Youtuber PPPíder vlastným menom Peter Popluhár prezentuje svoje videá v dvoch verziách - jedna je určená pre zahraničie, takže v nej hovorí po anglicky a druhá je určená pre slovenských a českých divákov, takže obsahuje aj titulky. Netají sa tým, že inšpiráciu pre svoje videá berie v cudzine, kde je podobný obsah veľmi populárny. Pred niekoľkými týždňami sa rozhodol, že si prostredníctvom internetovej stránky tripadvisor vyberie v Bratislave reštauráciu s najhorším bodovým hodnotením a absolvuje v nej obed, ktorého priebeh bude spolu s kamarátom zaznamenávať na kameru prostredníctvom fotoaparátu respektíve mobilných telefónov. Čierny Peter sa napokon ušiel reštaurácii Prasiatko, ktorá sa nachádza na Hviezdoslavovom námestí v samom centre nášho hlavného mesta. Youtuber s kamarátom predstierali, že sú turisti z USA. 

Reportáž si môžete pozrieť tu: 

     

Peter bol príjemne prekvapený, že napriek negatívnemu hodnoteniu na internete bola v čase ich návštevy plná hostí, aj zahraničných turistov, ktorí sa tvárili celkom spokojne. Aj keď ich čašník upozornil, že na jedlo budú čakať možno až 45 minút, tak napokon im Cézar šalát položil na stôl už o 25 minút. Problém bol akurát ten, že bol bez chuti, pričom stál 14 eur. Ako hlavné menu si vybrali jedlo s názvom Rastislavovo čaro, ktorého neočakávanou súčasťou bola aj lacná jemná saláma. Medzitým ako naša dvojica čakala na objednaný dezert - makové šúľance boli svedkami drobnej nepríjemnosti pri susednom stole, kde sedeli Ázijci, ktorých dosť nevyberaným slovníkom okomentoval slovenský čašník.

(ars) 

Páčil sa vám článok?