VIDEO: Na Gagarinovej vznikla opäť celkom pekná "zátoka" - ulica bola neprejazdná!

27.9.2021

Zdroj: koláž abn - FB Martin Kuruc

Páčil sa vám článok?

Čo sa to zase deje na Gagarinovej? Pýtajú sa vodiči, ale aj cestujúci, ktorí trčia v kolóne tvoriacej sa na Gagarinovej ulici smerom do Vrakune a Podunajských Biskupíc na sociálnej sieti, kde sa dočkali veľmi rýchlo aj odpovede: "Prší, tak sa tradične postupne zaplavuje." Polícia ju napokon čiastočne musela uzavrieť a na zásah boli povolaní hasiči...

V Bratislave na Gagarinovej ulici je v pondelok popoludní po daždi zaplavená vozovka. Smerom von z mesta sa tvorí kolóna. Informuje o tom Zelená vlna RTVS. Zároveň Zelená vlna RTVS informovala vodičov, aby sa radšej tomuto úseku úplne vyhli, napríklad obchádzkou po Mierovej ulici.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na sociálnej sieti uviedlo, že Gagarinova ulica je v súčasnosti neprejazdná z dôvodu zaplaveného podjazdu. Premávku v tomto úseku usmerňujú bratislavskí dopravní policajti. "Pokiaľ je to možné, na prejazd odporúčame využiť alternatívnu trasu," uviedla bratislavská krajská polícia.

Dopravný podnik Bratislava poukázal na odklony liniek 65, 75, 201 a 202. Odklon linky 75 je medzi zastávkami Cintorín Vrakuňa a Nevädzová obojsmerne cez zastávky Hrachová, Strojnícka, Radničné námestie a Mierová. Linka 35 premávka odklonom mimo zastávky Ríbezľová. "Odklon liniek 201 a 202 je medzi zastávkami Hraničná a Cintorín Vrakuňa obojsmerne cez zastávky MiÚ Ružinov, Mierová, Radničné námestie, Strojnícka a Hrachová," doplnil Dopravný podnik Bratislava.

Na facebookovej stránke Revízori Bratislava sa v diskusných príspevkoch objavilo aj aktuálne video z prejazdu po Gagarinovej ulici, ktorého autorom je Lukáš:

Ako vidno, tak hneď za jedným z podjazdov na Gagarinovej ulici sa už vytvorilo celkom slušné "jazierko", cez ktoré sa automobily doslova brodia. Logicky však musia na tomto úseku spomaliť, v dôsledku čoho vznikajú kolóny a meškajú aj vozidlá MHD.

Zdroj: FB Revizori Bratislava

​Keď najdlhšiu bratislavskú ulicu naposledy zaplavilo, tak bola neprejazdná v oboch smeroch. Viac sa dočítate tu:

​Podľa aktuálnych informácií už polícia prejazd cez zatopenú zónu čiastočne uzavrela - osobnú dopravu sa snaží odkláňať a ďalej púšťa len nákladné autá, autobusy a trolejbusy. 

Polícia dopravu cez zatopenú ulicu napokon musela čiastočne obmedziť:

"Krátko pred 17.30 h sa podarilo úsek Gagarinovej ulice, ktorý bol v dôsledku nepriaznivých poveternostných podmienok neprejazdný, opätovne sprejazdniť," uviedli z bratislavskej krajskej polície. Dopravný podnik Bratislava na svojom webe informuje, že premávka liniek 201, 202, 65 a 75 na Gagarinovej je opäť obnovená.

(ars)  

Páčil sa vám článok?