FOTO: Vo Vrakuni majú tento víkend hody - ako to tam zatiaľ vyzerá?

7.9.2019

Zdroj: FB Martin Kuruc

Páčil sa vám článok?

Dopravný podnik Bratislava (DPB) upozorňuje na víkendovú výluku autobusov vo Vrakuni, konkrétne liniek 79 a 87 a nočnej linky N70. Dôvodom sú hody, ktoré si vyžiadali uzatvorenie kruhového objazdu z Hradskej ulice na Podunajskú. DPB o tom informoval na sociálnej sieti. Starosta Martin Kuruc zase zverejnil niekoľko fotografií z prebiehajúcich hodov, kde včera večer vystúpila česká skupina Lunetic.

Autobus linky 79 obsluhuje zastávku Čilížska na nástupišti linky 67, avšak z dôvodu kratšej trasy až o sedem minút neskôr po plánovanom odchode. Neobsluhuje zastávky Železničná, Arménska, Podunajská, Komárovská, Toryská, Hronská a Železničná. Namiesto nich zastavuje na zastávke Žitavská.  Autobus linky 87 neobsluhuje počas celého víkendu zastávky MiÚ Vrakuňa, Estónska, Stavbárska a Toryská. Rovnako na týchto zastávkach nezastavuje aj nočná linka N70. Okrem toho autobusy jazdiace na tejto linke zastavujú na zastávkach Hronská a Dudvážska len pri jazde na ŽST Podunajské Biskupice.

Zdroj: FB Vrakuňa

Zdroj: FB Martin Kuruc

​Aj napriek nepriaznivému počasiu je všetko vo Vrakuni na hody pripravené...

Zdroj: FB Martin Kuruc

​Predpoludním otváral a krstil vrakunský starosta Martin Kuruc aj nové petangové ihrisko v lesoparku...

Zdroj: FB Martin Kuruc

​Občanov na vrakunské hody pozval Martin Kuruc aj týmto preslovom: "Dnes okrem hodovej slávnosti sme aj trošku športovali a otvorili sme petangové ihrisko v lesoparku. Aj keď počasie nie je ideálne. Na šport sú len dva druhy počasia dobré a veľmi dobré. Tak dnes máme dobré. To iste platí aj pre naše hody. Napriek tomu, že počasie je len dobré, dnes pokračujeme ďalej. Včera vystúpili skupiny Poison Candy a Lunetic. Som rád, že ste prišli, aj keď pršalo. Dnes sa na vás tešia Michal Domonkoš, Paci Pac, Slizo, Ivana Regešová, Salco a večer Gladiator. K hodom patrí aj dobré jedlo a u nás na nábreží sa už od skorého rána pečie vol. Príďte, teším sa na vás." 

(TASR)

Páčil sa vám článok?