FOTO a VIDEO: Víťazkou Miss Slovensko 2019 sa stala Bratislavčanka Frederika Kurtulíková

28.4.2019

Zdroj: FB Miss Slovensko

Páčil sa vám článok?

Víťazkou 24.ročníka projektu MISS SLOVENSKO sa v sobotu večer stala 24-ročná Frederika Kurtulíková z Bratislavy. Priamy prenos, ktorý bol oslavou ženského pôvabu odvysielala v sobotu večera televízia JOJ. Zaujímavosťou je, že Kurtulíková si svoju prihlášku do súťaže Miss Slovensko poslala ako prvá, doslova pár hodín po otvorení online prihlasovania. Nová misska je obyvateľkou mestskej časti Bratislava - Vrakuňa.

Frederika sa od 17 rokov sa aktívne venuje modelingu, má rada šport i umenie. Počas talentovej disciplíny v rámci galavečera Miss Slovensko 2019 sa predviedla hrou na klavír. Plynulo ovláda angličtinu, ale dohovorila by sa aj po španielsky či francúzsky.

Zdroj: FB F.K.

​Titul prvej vicemiss získala Alica Ondrášová a druhou vicemiss je Natália Hrušovská. Cenu EVA Miss Sympatia 2019, o ktorej rozhodovali fanúšikovia finalistiek, si odniesla Tereza Turzová, ktorá v súťaži Miss Slovensko získala aj titul Hyundai Miss Drive a Miss Press. Titul Miss Avène 2019 patrí Terézii Jakubcovej a Miss Gosh 2019 sa stala Frederika Kurtulíková. Titul Miss Príjemný hlas získala Alica Ondrášová, ktorá aj počas finálového večera predviedla svoje hlasové schopnosti vo voľnej disciplíne.

Zdroj: FB F.K.

Víťazka súťaže Miss Slovensko 2009 - s rodičmi Milanom a Martou Kurtulíkovcami z Vrakune.

Videovizitka Frederiky Kurtulíkovej...

Predsedníčkou poroty 24. ročníka Miss Slovensko bola riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Svoje hlasy pri výbere víťazky mali  aj víťazka svetovej súťaže Miss Supranational 2018 – Valeria Vazquez Latorre, odborníčka na etiketu a kráľovský protokol – Katarína Diková Strýčková, spolumajiteľka celosvetovej kozmetickej značky GOSH Copenhagen – Bolette Tjellesen, šéfredaktorka magazínov Eva, Madam Eva a EMMA – Eva Blahútová, herec a moderátor – Maroš Kramár, finančný riaditeľ televíznej skupiny JOJ Group – Mojmír Mlčoch a módny návrhár – Michael Kováčik.

Vylásenie výsledkov a rozhovor s novou Miss Slovensko 2019:

Samotná víťazka súťaže Miss Slovensko získala celkovo 25 cien. K tým hlavným patrí nový Hyundai i30 Fastback, exkluzívna dovolenka do Ománu od CK Hydrotour, 3-izbový byt na jeden rok v novostavbe Green Village, ročné flexibilné poistenie od NOVIS Poisťovne či honorovaná zmluva a letenka na svetovú súťaž Miss World 2019 od LGM Production.

Zdroj: FB F.K.

(ts)

Páčil sa vám článok?