VIDEO: Staromestské osobnosti vyslovujú podporu úradujúcej starostke Starého Mesta

25.10.2022

Zdroj: Zuzana Aufrichtová

Páčil sa vám článok?

Či už ide o volených staromestských poslancov, ktorí so Zuzanou Aufrichtovou spolupracujú v rámci výkonu ich mandátu, alebo o predstaviteľov kultúry či vedy, všetci sa zhodujú v tom, že Zuzane Aufrichtovej a jej tímu sa podarilo posunúť Staré Mesto na vyššiu úroveň. Vysoko hodnotia dokončené aj rozbehnuté projekty, hospodárnosť, ktorá je hlavným predpokladom udržateľnosti rozvoja, ale tiež otvorenú komunikáciu úradu s obyvateľmi či transparentnosť.

VIDEO: Pozrite si zostrih podporovateľov úradujúcej starostky.
Video sa prehrá po kliknutí na šípku v strede a pozretí reklamy.

„Zuzanu Aufrichtovú poznám najlepšie ako poslankyňa miestneho zastupiteľstva,“ povedala poslankyňa staromestského zastupiteľstva Viera Satinská. „Je to moja starostka a musím povedať, že som bola už viackrát poslankyňou, je to najlepšia starostka akú poznám, hlavne preto že má nadhľad, dá sa povedať, že vidí za roh. Má jasnú koncepciu, je racionálna a ešte k tomu je aj žena,“ dodáva dlhoročná poslankyňa.

​Okrem Viery Satinskej sa za pokračovanie súčasného vedenia Starého Mesta verejne vyslovili aj ďalšie osobnosti. S výsledkami pôsobenia aktuálneho vedenia centrálnej mestskej časti sú spokojní moderátor, scénarista a režisér Oliver Andrásy, podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky Gábor Grendel, poslanec Národnej rady Slovenskej republiky Ondrej Dostál, právnik a projektový manažér Juraj Petrovič, herečka Slovenského národného divadla Diana Mórová, herečka Divadla Nová scéna Lenka Machciníková, župan a predseda Bratislavského samosprávneho kraja Juraj Droba, podnikateľ a filantrop Karol Pavlů alebo napríklad Peter Zajac, ktorý je známym literárnym vedcom.

​Kým Gábor Grendel oceňuje zásadovosť, zásadovosť a verejný záujem na popredných priečkach Aufrichtovej hodnotového rebríčka, Peter Zajac sa teší z toho, že sa jeho mestská časť pohla za ostatné štyri roky dopredu bez zadlžovania a v dobrej ekonomickej kondícii, čo podľa slov literárneho vedca „nebýva samozrejmosťou.“ 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Objednávateľ: Zuzana Aufrichtová, Podtatranského 8, 811 05 Bratislava
Dodávateľ: NIVEL PLUS s.r.o., Ivánska cesta 2D, 821 04 Bratislava, IČO: 35712058
Páčil sa vám článok?