Dráma v podniku na Obchodnej: Muž napadol pištoľou 15-ročného chlapca

24.1.2022
0

Zdroj: MsP

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí mestskí policajti zadržali v piatok večer muža, ktorý v podniku na Obchodnej ulici zaútočil pištoľou na 15-ročného tínedžera. Chlapca zranil. O incidente sme zistili viac.

Krátko po pol deviatej večer dobehol zranený tínedžer na stanicu mestskej polície. Policajti mu ihneď privolali rýchlu zdravotnú pomoc, keďže z hlavy po opakovaných úderoch pažbou pištole silno krvácal.

"Mestskí policajti spolu so služobným psom ihneď bežali do podniku, kde došlo k útoku. Páchateľa našli schovávať sa v podkrovnej časti domu, v ktorom je bar. Policajti ho niekoľkokrát vyzvali, aby im ukázal ruky a ľahol si na zem. Keďže na výzvy nereagoval a bola veľká šanca, že zbraň, s ktorou už raz útočil, môže otočiť aj proti nim, rozhodli sa použiť služobného psa. Ten páchateľa udrel náhubkom do tváre a aj vďaka tomu sa mestským policajtom podarilo podozrivého zadržať," opísali situáciu policajti na sociálnej sieti.

Muž zo začiatku popieral, že by mal zbraň. Tú sa však mestským policajtom podarilo nájsť odhodenú pod schodmi do podkrovia. Pri prehliadke našli u 20-ročného muža aj jednu zo súčiastok, ktorá patrí do zbrane.

Nájde sa dievča, ktoré 17. novembra 2021 v Ružinove pomohlo staršiemu mužovi po hrozivom páde z bicykla?

Vo facebookovej skupine Ružinov náš každodenný sa dnes objavil netradičný príspevok, ktorého autorom bol Bratislavčan Tomáš Kafka, ktorý 17. novembra 2021 okolo 15:00 h utrpel po páde z bicykla v podchode na križovatke ulíc Bajkalská a Prievozská dosť ťažké zranenia. Na sociálnej sieti hľadá okoloidúcu dievčinu, ktorá ho tam našla a pomohla mu z najhoršieho...

Ako sa nám podarilo zistiť, incident sa odohral v podniku KGB na Obchodnej. Útočník (20) je z Košíc a jeho priateľka má v podniku pracovať. Večer sa tu zabávala partia tínedžerov, ktorí mali mať na jej adresu nejaké poznámky a dostali sa do konfliktu so spomínaným mužom. Ten sa im najskôr vyhrážal a napokon na jedného chlapca zaútočil. Ukryl sa na poschodí v hosteli, kde bol ubytovaný. 

"Mestskí policajti zabezpečili miesto činu a aj zbraň do príchodu technikov a po spísaní záznamu odovzdali podozrivého do rúk policajného zboru," informuje polícia.

(ms) 

Páčil sa vám článok?