Na Hlavnom námestí sa už rysujú vianočné trhy

8.11.2021
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Zažijeme v meste opäť neopakovateľnú atmosféru Vianoc? I keď pandemická situácia nevyzerá veľmi optimisticky, na Hlavnom námestí v centre Bratislavy už osádzajú stánky na vianočné trhy.

Ak sa prejdete centrom mesta, atmosféra zatiaľ pripomína pekné novembre z predkoronových čias. Na Hlavnom námestí kde sa má konať tzv. Vianočný Hlavný trh organizovaný magistrátom, už vyrástli stánky. 

Pokiaľ ide o Hviezdoslavovo námestie, kde budú trhy tradične zas v réžii Starého Mesta, tu sme práce ešte nezaznamenali.

Trhy na Hlavnom námestí odštartujú tento rok 26. novembra. "Pripravených je viac ako 40 stánkov s vianočnými špecialitami, tradičnou slovenskou, ale aj medzinárodnou kuchyňou, voňavou kávou a tiež sa môžete tešiť na stánky, kde nájdete pochúťky bez lepku/bez mäsa/bez laktózy a napríklad aj darčeky," informovali nás z oddelenia komunikácie magistrátu.

FOTOGALÉRIA:

Vianočnú atmosféru budú dotvárať playlisty s obľúbenými vianočnými pesničkami známych osobností. Dobré jedlo a príjemnú vianočnú atmosféru na vianočných trhoch si Bratislavčania a návštevníci mesta užijú až do 22. decembra.

Vstup na Vianočný Hlavný trh bude podľa aktuálneho nastavenia Covid semaforu v čase spustenia trhov buď v režime plne očkovaní alebo OTP.

(ms) 

Páčil sa vám článok?