FOTO: Ktorú z týchto izieb by ste si vybrali, ak by ste nejakú reálne potrebovali?

31.1.2020

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Na facebookovej stránke Bývanie a prenájom v Bratislave sa občas objavia aj inzeráty na prenájom bytov či izieb, ktoré nezainteresovaného návštevníka svojím obsahom príjemne prekvapia, nahnevajú, ale možno aj pobavia. My sme zopár „perál“ presne s takýmto potenciálom v aktuálnej ponuke objavili...

STARÉ MESTO

„Hľadáme spolubývajúceho/spolubývajúcu do samostatnej nepriechodnej izby v Zehnhause na Palárikovej ulici v Starom meste. Ocenili by sme introverta, ktorý to nepreháňa s návštevami. Po práci nemáme príliš chuť sa rozprávať... alebo žiť. Dispozícia: Byt je trojizbák, každý má vlastnú izbu, sme tam teraz dvaja (two boys one cup). Kuchyňa je zvlášť. Umývačka riadu a práčka sú samozrejmosť. Izba sa prenajíma nezariadená, prípadne je možné odkúpiť nábytok (na fotke) aj s novým matracom za súhrnnú sumu 150€. Ďalšie fotky pošleme na požiadanie,“ tento inzerát zavesil Tomáš vo štvrtok do skupiny Bývanie a prenájom BA.  

Zdroj: FB Bývanie a prenájom BA

​Okamžite sa pod nimi začali objavovať nie príliš pochvalné komentáre: „Preboha, veď tam sa nedá nič robiť ani žiť... len sa tváriť ako škrečok, ktorý má poschodie v klietke,“ napísala Ivana. „Toto snáď nemyslíte vážne! Veď takéto bývanie je ako za trest. To už vážne neviete ako zarobiť peniaze? Za chvíľku budú prenajímať klietku pre vtákov. Dokonca nezariadená izba a ak by tam chce človek spať, tak si musí odkúpiť ešte aj posteľ? Preboha toto je odvaha dať takýto inzerát,“ myslí si Alena.

PETRŽALKA

Zdroj: FB Bývanie a prenájom BA

​„Hľadá sa poriadkumilovná nefajčiarka do samostatnej izby v 3-izbovom byte na začiatku Petržalky. Hľadám pohodovú zamestnanú babu, ktorej nevadí, že na byte so mnou býva aj môj kocúr (čistotný 90% času prespí alebo je v mojej izbe). Na byte by sme bývali len dve každá vo vlastnej izbe, obývačka je spojená s kuchyňou,“ uvádza vo svojom inzeráte Barbara a nás najviac prekvapila cena, ktorú si pýta za prenájom, nakoľko bola najvyššia zo všetkých aktuálnych ponúk.

Zdroj: FB Bývanie a prenájom BA

​„Ponúkam na prenájom menšiu izbu s veľkou vstavanou skriňou v 4-izbovom byte v Petržalke. V ďalších 2 izbách bývajú po 1 chalanovi a obývačka je spoločná, takže v celom byte bývajú vždy maximálne 3 osoby. Mesačný nájom je 250 € vrátane energií a internetu, vratný depozit je 200€. Izba dostupná od 1. februára,“ napísal do inzerátu pán Miroslav. Výhodou ponúkanej izby je veľký roldor, kde sa asi zmestí veľa oblečenia a osobných vecí, ale samotný životný priestor pre podnájomníka je dosť limitujúci...  

KARLOVA VES

Zdroj: FB Bývanie a prenájom BA

​„Hľadám spolubývajúceho/spolubývajúcu do samostatnej nepriechodnej izby v 4-izbovom byte na Dlhých dieloch. V okolí bytu je dobrá sociálna vybavenosť a MHD (32,33,133,N33). Byt a aj izba sú zariadené. Izba je voľná od 10.2. Cena je 190 € vrátane wi-fi a energií plus vrátna kaucia 190 €,“ je napísané v inzeráte pani či slečny Márie.  

STARÉ MESTO

Zdroj: FB Bývanie a prenájom BA

​„Ponúka sa na prenájom nepriechodná izba v Bratislave na ulici Révova, blízko River Parku a Zuckermandel,“ tento krátky inzerát na FB zavesil pán Krátky, ktorý požadovanou cenou prípadných záujemcov príjemne prekvapil. Za bývanie pod hradným kopcom v blízkosti Dunaja zaplatíte len 185 eur.

(ars)

  

Páčil sa vám článok?