FOTO: Aký osud čaká parčík na Dunajskej ulici?

11.12.2019

Zdroj: FB Bratislava - hlavné mesto

Páčil sa vám článok?

Viacero Bratislavčanov najmä obyvateľov Starého Mesta zaregistrovalo, že v parku na Dunajskej ulici je v poslednom čase akosi rušno. Na základe vykonávaných stavebných prác sa dokonca niektorí začali domnievať, že sa parčík začal likvidovať. Opak je však pravdou...

"Mnohí ste sa nás pýtali, čo sa deje v parčíku na Dunajskej ulici. Magistrát hlavného mesta v parčíku aktuálne pracuje na obnove zelene. Aj keď to mohlo vyzerať, že sa park likviduje, nie je to vôbec tak - to sa iba rozoberali betónové kocky, ktoré budú odtiaľ odvezené a namiesto nich pribudne nová zemina s trávnikom a pribudnú aj nové lavičky," napísali na oficiálny profil Staré Mesto - srdce Bratislavy, kde zverejnili aj niekoľko aktuálnych fotografií z momentálnych úprav. 

Zdroj: FB Bratislava - hlavné mesto

"V parčíku na Dunajskej ulici aktuálne pracujeme na obnove zelene. Z trávnatej plochy sme už odstránili betónové kocky a na ich miesto umiestňujeme novú zeminu s trávnikom. V krátkom čase rovnako vymeníme mobiliár. Už tento piatok, teda 13.12.2019 budú osadené nové lavičky a v prípade vhodného počasia predpokladáme vo štvrtok 19. 12. ukončenie všetkých prác. Tešíme sa na obnovený verejný priestor!" oznámil Bratislavčanom prostredníctvom sociálnej siete magistrát.

Zdroj: FB Bratislava - hlavné mesto SR

(ars) 

Páčil sa vám článok?