VIDEO: V Starej tržnici vypukol požiar, budovu evakuovali

15.11.2019
0

Zdroj: lb

Páčil sa vám článok?

Požiar na jednom z najkultovejších miest Bratislavy! V budove Starej tržnice sa dnes objavili plamene, na miesto vyrazili hasiči

"Bratislavskí hasiči momentálne zasahujú pri požiari v budove Starej tržnice na Námestí SNP v Bratislave. Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že požiar vypukol v suteréne budovy. Hasiči pomohli s evakuáciou osôb nachádzajúcich sa v priestoroch. Na mieste udalosti zasahujú tri desiatky hasičov zo všetkých bratislavských hasičských staníc. Požiar sa podarilo lokalizovať a hasiči odvetrávajú silno zadymené priestory. Podľa predbežných informácií sa pri požiari nezranila žiadna osoba," informovala nás Katarína Križanová z hasičského prezídia.

FOTOGALÉRIA:

Na miesto prišli aj redaktori Bratislavských novín. Po zásahu informoval o situácii aj veliteľ Lukáš Višváder: "Prieskumom sme zistili, že ide o požiar stravy a vybavenia kuchyne umiestnenej v suteréne Starej tržnice. V dôsledku toho došlo k silnému zadymeniu... evakuovali sme celú tržnicu, nedošlo k žiadnemu zraneniu".

Výpoveď veliteľa zásahu Lukáša Višvádera:

Paradoxom je, že priestor pred Starou tržnicou od dnes nesie nový názov, už to nie je súčasť Námestia SNP, ale Námestie Nežnej revolúcie. Jeho slávnostné otvorenie je naplánované na zajtra.

(ms, lb)

Páčil sa vám článok?