FOTO: Zbabraná orientačná tabuľa sa konečne dočká výmeny

4.2.2019
Tabuľa

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Bratislavčania krútili hlavami nad nepodarkom, ktorý sa podarilo vyprodukovať pri osádzaní orientačných tabuľ pre turistov v centre mesta. Na jednej zo smerových šípok sa totiž vynímal preklep.

Ako sme si dnes všimli, tabuľu na križovatke Ventúrskej a Panskej už vymieňajú. Namiesto Michalská brána sa tu totiž vynímal nápis Michlaská brána. Dnes už je však všetko inak, chybný nápis zmizol a pravdepodobne už vyrábajú nový. Stalo sa tak iba pár hodín po tom, čo na problém upozornila satirická stránka Zomri.

Zdroj: ms

Na problém upozornila včera aj známa satirická stránka Zomri:

​"Osadenie minismerovníkov (10 kusov) zabezpečovala spoločnosť JC Decaux Slovakia na základe zmluvy o spolupráci s mestskou časťou, tieto minismerovníky ešte neboli odovzdané do majetku MČ, po zistení chybného textu bola tabuľa spoločnosťou zdemontovaná a v dohľadnej dobe bude s opraveným textom opäť namontovaná. Spoločnosť JC Decaux Slovakia zabezpečovala osadenie týchto minismerovníkov na vlastné náklady," informovala nás Janka Mešťaníková poverená riadením oddelenia dopravy na miestnom úrade v Starom Meste.

(ms)

Páčil sa vám článok?