Na Trnávke sa dnes koná Ružinovský komunitný jarmok

20.9.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

Ak neviete, ako stráviť nedeľný podvečer, ešte stíhate Ružinovský komunitný jarmok, ktorý sa až do 20:00 h koná v parčíku na Vietnamskej v Trnávke.

Od piatka však platia nové pravidlá pre hromadné podujatia a jednou z noviniek je aj zákaz podávania občerstvenia, čomu sa prispôsobl i jarmok. Ako sme sa presvedčili, usporiadateľ kontroluje počet návštevníkov. Priestor je ohradený a pri vstupe dostanete do rúk lístok, ktorý zas pri odchode vrátite. Nemôže sa teda stať, aby počet ľudí prekročil povolenú kapacitu. Vstup, ktorý je zdarma, je možný iba s rúškom.

Občerstvenie na okamžitú konzumáciu si síce kúpiť nemôžete (cukrovinky so sebou áno), no nájdete tu 20 predajných stánkov s vlastnoručne vyrobeným sortimentom od lokálnych predajcov z Ružinova (napríklad šperky, detské čiapky, hračky apod.), lokálne víno, burčiak i med. Pre deti sa konajú tvorivé dielne, na 16:00 hod je naplánované detské predstavenie "Detský svet" v podaní Divadlo MaKiLe, deti sa môžu vyblázniť aj na nafukovacích atrakciách.

FOTOGALÉRIA:

Usporiadateľom je Cultus Ružinov a mestská časť.

(ms)

Páčil sa vám článok?