Už v stredu sa začína ružinovský Street food v Parku Andreja Hlinku

11.8.2020

Zdroj: FB Street food na Duláku

Páčil sa vám článok?

Zdá sa, že obľúbené kulinárske podujatie Street food začína mať v Ružinove celkom peknú tradíciu. Z Dulovho námestia sa stánky a karavány s občerstvením presúvajú do Parku Andreja Hlinku, kde budú ponúkať rôzne druhy jedál od stredy 12. augusta až do nedele 16. augusta 2020.

"Toto lokálne gastro podujatie v Ružinove prinesie Bratislavčanom možnosť sa stretnúť v príjemnom prostredí najväčšieho parku v Ružinove a vybrať si z bohatej ponuky pouličného občerstvenia domácej i svetovej kuchyne. Dobrú atmosféru bude dopĺňať hudobná produkcia DJov a v piatok večer o 21.00 aj vystúpenie renomovanej skupiny Anta Agni s jej ohňovou show pri Závojovej fontáne. Pri predajcoch kladieme dôraz na originalitu, pestrosť a kvalitu sortimentu, ako aj na estetickú stránku ambulantného predaja," povedal pre Bratislavské noviny Maroš Mačuha, ktorý akciu organizuje v rámci občianskeho združenia Skrášlime Slovensko v spolupráci s Mestskou časťou Bratislava - Ružinov.

Na podujatí Street food v Ružinove v Parku Andreja Hlinku budú mať svoje stánky s občerstvením tieto značky: Palmstreetboyz, Beast BBQ, Porkers, Čertíci, Raclette, Bramm, Legendárne buchty, Urban Grill, Ja som Langoš, Podpecníky, Wowfle, Trdelino, Bretónske palacinky, Bistro Familia, Chute Malých Karpát, Tulac Café, Sputnik Bar, Vinopublica, Scuro Café, Limča Bar, Bufé na Duláku - Craft Beer, Kaviarnička.sk, Otec a syn, Gurmantravel koreniny a omáčky. 

Súčasťou ružinovského Street foodu bude aj kultúrny program a rôzne atrakcie pre deti.

(ars)

Páčil sa vám článok?