Vodiči, pozor! Od soboty budú dlhodobo uzavreté zjazdy z Prístavného mosta

5.8.2020

Zdroj: D4R7

Páčil sa vám článok?

Bratislavských vodičov čaká v najbližších mesiacoch ďalšia skúškam trpezlivosti. Od soboty 8. augusta (od polnoci) budú uzatvorené zjazdy z Prístavného mosta smerom na Bajkalskú ulicu a aj smerom na Slovnaftskú.

"Uzávierka je nutná pre pokračovanie výstavby mimoúrovňovej križovatky Prievoz a rekonštrukciu existujúceho mosta na uvedenej križovatke. Časový termín uzatvorenia zjazdu bol po dohode s Dopravným podnikom mesta Bratislavy stanovený na polnoc z piatka na sobotu," informovalo konzorcium D4R7, ktoré stavia bratislavský obchvat.

Obchádzkové trasy budú vedené po moste Apollo a po ulici Gagarinová. Na moste Apollo a ulici Dolnozemská bude na základe žiadosti Dopravného podniku mesta Bratislavy vytvorený BUS pruh.

Predpokladaný termín znovuotvorenia vyššie uvedených zjazdov je stanovený na 31. marec 2021.

Ako informoval portál imhd.sk,linky 96 98 a 196 budú premávať v smere z Petržalky po obchádzkových trasách cez Most Apollo. "Linky 96 a 196 pôjdu v smere Letisko/ŽST Nové Mesto medzi zastávkami Bosákova a Prievozská cez Most Apollo, Košickú a Prievozskú a neobslúžia zastávku Prístavný most. Linka 98 pôjde v smere k OD Slimák medzi zastávkami Ekonomická univerzita a Mliekarenská cez Most Apollo, Košickú, Prievozskú a Bajkalskú. Neobslúži zastávku Prístavný most. Na obchádzke zastaví na zastávkach Miletičova (na Prievozskej, ako autobusy a trolejbusy smerom von z mesta) a Prievozská (na zastávke regionálnych autobusov po odbočení z Prievozskej na Bajkalskú)," uvádza imhd.sk s tým, že v smere do Petržalky pôjdu uvedené linky po svojich stálych trasách cez Prístavný most.

(ms, in)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie