V Ružinove bude detský karneval: Zasúťažiť si môžete o najkrajšiu doma vyrobenú masku

22.1.2020
Foto: račianski dôchodcovia v dennom stacionári mali karneval - IMG_0150
Páčil sa vám článok?

Dom kultúry v Ružinove sa už čoskoro zaplní maskami. Pre milovníkov fašiangov a dobrej zábavy sa chystá lákavé podujatie.

Súčasťou karnevalu bude herná zóna pre najmenších, v ktorej sa dievčatá môžu zahrať s najnovšími Barbie bábikami na špeciálnych ružových vankúšoch. Chlapci si budú môcť postaviť najdlhšiu autodráhu Hot Wheels a zahrať sa s “angličákmi”. Ďalej sa návštevníci môžu tešiť na skákací hrad, maľovanie na tvár, tvorivé dielne a fotokútik.

Pre budúcich chrabrých rytierov alebo vznešené princezné sme pripravili akadémiu s Dancy Shake, na ktorej si povieme všetko to, čo by správny rytier a princezná mali vedieť.

"Vrcholom programu bude technologická show nového formátu Robotrons - Železný anjeli Galaxie, v ktorom sa predvedú 2,5 metrový transformeri. Pripravené bude aj interaktívne divadlo Fifo a Vierka s piesňami pre deti a predstavenie v podaní Divadla Fí, " informoval Patrik Cucor marketingový manažér spoluorganizátora Cultus Ružinov.

Počas podujatia prebehne aj súťaž o najkrajšiu doma vyrobenú masku, hodnotiť sa bude nápaditosť a fantázia. Najlepšie masky budú odmenené darčekmi.

Vstup na podujatie je zadarmo iba na vstupenku. Vstupenky na podujatie si môže zadarmo vyzdvihnúť každý obyvateľ s trvalým bydliskom v Ružinove na recepcii v DK Ružinov, Ružinovská 28, každý deň od 24. januára 2020 od 7:00 do 22:00 hod. Kapacita obmedzená. V prípade, ak sa nemôžete zúčastniť podujatia, prosíme o vrátenie vstupenky na recepciu DK Ružinov.

Ružinovský detský karneval sa bude konať 2. februára od 15:00 v Dome kultúry v Ružinove.

(ts,nc)

Páčil sa vám článok?