Neskutočné: Niekto ku kontajnerom vyniesol celú obývačku

3.8.2019
0

Zdroj: FB Náš Prievoz - dedina uprostred Bratislavy

Páčil sa vám článok?

Na fakt, že ľudia kladú ku kontajnerom aj veľkorozmerný odpad, sme si, bohužiaľ, zvykli. No nejaký dobrák v bratislavskom Ružinove dokázal tento typ zaobchádzania s odpadom posunúť ešte o level vyššie.

Fotografie pomaly celej obývačky vynosenej ku kontajnerom zverejnili na Facebooku v skupine Náš Prievoz - dedina uprostred Bratislavy. "Milý sused z Mierovej ulice, sme skutočne radi, že si nám ukázal, ako vyzerala tvoja obývačka. Veľmi nás teší aj to, že si si kúpil novú a aj tá bude určite skvelá. Taká rekonštrukcia určite nestojí málo peňazí a treba pritom zvládnuť veľa vecí. Stane sa, že človek pritom na niečo pozabudne. Zrejme preto si si zabudol zistiť, že veľkorozmerný odpad patrí do zberného dvora, ktorý je len kúsok od Ružinova na Ivanskej ceste. Takže to skoro nič nestojí.Naopak, kontajnerové stojisko bude treba dočistiť ružinovskou VPS a to pôjde aj z tvojich daní," znie text statusu. 

Zdroj: FB Náš Prievoz - dedina uprostred Bratislavy

​V zbernom dvore OLO na Ivanskej ceste berú totiž naozaj veľkorozmerný odpad zdarma. 

"Tvoju obývačku sme si už obzreli. Veríme, že dnes pristavíš svoje auto, odpad naložíš a odvezieš ho na zberný dvor. Aby sme sa všetci nemuseli skladať na tvoju rekonštrukciu," dodali autori statusu. 

Zdroj: FB Náš Prievoz - dedina uprostred Bratislavy

Ako však v diskusii poznamenal jeden z obyvateľov, nábytok tu nemusel vyložiť niekto miestny, mohli ho i doviezť. 

(ms) 

Páčil sa vám článok?