Chodník hotela Junior je úplne oplotený: Neprejdete ním

23.5.2019
Chodník okolo hotela Junior

Zdroj: Facebook/Martin Chren - ružinovský starosta

Páčil sa vám článok?

Ako sme dávnejšie informovali, opadávajúci obklad fasády hotela Junior ohrozoval okoloidúcu verejnosť. Až na výzvu stavebného úradu adresovanú majiteľovi chodník vedľa hotela Junior dnes oplotili.Podľa starostu Martina Chrena to však nie je riešenie a žiada nápravu.

V minulosti mal dokonca tento nebezpečne opadávajúci obklad hotela Junior ohroziť rodinu s deťmi. Preto ružinovský starosta Martin Chren kontaktoval majiteľa o nápravu tohto stavu. Zatiaľ vyzval verejnosť, aby miesto obchádzali a nestalo sa nešťastie.

Zdroj: Facebook/ Martin Chren -starosta Ružinova

Zdroj: facebook/Martin Chren - starosta Ružinova

Dnes majiteľ hotela zabezpečil úplné oplotenie chodníka, takže okolo jazera už neprejdete. "Ako majitelia pozemkov na to síce majú právo, zvlášť vo svetle opadávajúceho obkladu, ktorý ohrozoval okoloidúcich, nie je to však riešenie. Preto sme ich dnes kontaktovali a ideme rokovať o tom, aby ohrozenie obyvateľov neriešili len plotom, ale v prvom rade odstránením nebezpečného obkladu a následne odstránením/posunutím plotu tak, aby sa okolo jazera dalo ďalej voľne prechádzať, informoval nás starosta Chren.

Pretože podľa neho nemuseli chodník oplotiť celý, stačilo čiastočne, aby ním mohli ľudia prejsť. O ďalšom postupe rokovaní bude Ružinovčanov informovať. 

(nc)

Páčil sa vám článok?