Dvojročný chlapček sa šmykol do "zamaskovanej" jamy v Ružinove

13.1.2019
0

Zdroj: FB Ružinovské ECHO

Páčil sa vám článok?

Iba dvojročnému chlapčekovi sa pri chodníku v bratislavskom Ružinove šmykla noha do metrovej diery v zemi, ktorú pod snehom nebolo vôbec vidieť.

,,Dobrý deň. Chcem sa len opýtať. Kde môžem nahlásiť dieru v zemi... Je to Hraničná ulica pri dome číslo 17. Na jednej fotke vidíte, ako to dopadlo. Roztrhaný overal môjho syna. Keď som si všimla, že je tam diera a chcela som ho zobrať odtiaľ preč, aby tam nespadol, už bolo neskoro. Noha sa mu na snehu šmykla a už bol v nej. Ešteže som ho predtým držala. Lebo diera je asi viac ako metrová a on ma asi iba 98 cm, lebo má dva roky. Chcem to niekam nahlásiť, aby sa niekomu zase niečo nestalo. Niekto iný také šťastie mať nemusí, " napísala včera večer pani Zuzana na facebookovú stránku Ružinovské echo.

S pani Zuzanou sme sa dnes spojili. Chce, aby jej fotografie poslúžili ako varovanie aj pre ostatných. Ako môžeme vidieť na fotografii, dieru v zemi nebolo určite z diaľky dobre vidieť. Situácii nepomohla ani snehová prikrývka, ktorá ešte viac jamu na tomto mieste maskovala. Niet sa čo čudovať, že pani Zuzana si ju nevšimla. Bolo len otázkou času, kedy sa niečo podobné niekomu stane. 

Roztrhaný overal chlapčeka:

Zdroj: FB Ružinovské ECHO

K celej veci sa nakoniec vyjadril aj starosta Ružinova Martin Chren, ktorý do diskusie napísal: 

,,Dobrý deň, v tomto prípade je správna adresa dispecing@bratislava.sk. Hraničná aj s chodníkom su totiž mestské. Každopádne, podnet prepošleme, a pracujeme na zriadení jednotného miesta na nahlasovanie podnetov u nás na úrade, ktoré bude vždy aj preposielať podnety kompetentným, lebo obyvateľ naozaj nemože tušiť, ktorý kus chodníka, cesty či zelene je v koho majetku a správe," vyjadril sa starosta Ružinova.

Vďaka rýchlej reakcii pani Zuzany sa teda Ružinovčania nemusia obávať, že by sa stala podobná nehoda na tomto mieste aj iným deťom či obyvateľom.

Zdroj: FB Ružinovské ECHO

​(bal)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie