FOTO: Do pátrania po nezvestnej Nadežde sa dnes zapojili desiatky dobrovoľníkov

23.3.2019

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

V sobotu 23. marca 2019 sa začalo opäť rozsiahle pátranie po nezvestnej matke troch malých detí Nadežde Ondejkovej. O 9:00 hod ráno sa desiatky ľudí zišli pred Miestnym úradom v Rusovciach, rozdelili si úlohy a pustili sa do akcie s cieľom nájsť akúkoľvek stopu, ktorá by mohla viesť k objasneniu jej záhadného zmiznutia v januári tohto roku.

V provizórnej policajnej pátracej centrále dostali dobrovoľníci podrobné inštrukcie o akcii od policajtov. Z miestneho úradu sa vybrali všetci dobrovoľníci, priatelia, rodina a rovnako aj profesionáli do terénu.

Zdroj: TASR

​Ľudia sa rozdelili do troch skupín takzvaných rojníc a začali prehľadávať okolie Čunovských lesov a Vodného diela.

Zdroj: TASR

Na ťažko dostupné miesta pri pátraní využívali svojich špeciálne vycvičených psov.

Zdroj: TASR

​Nedostupné miesta prehľadávali dobrovoľníci s dronmi. Pátranie po nezvestnej Nadežde Ondejkovej trvalo až do popoludňajších hodín, ale jej telo ani žiadnu stopu, ktorá by pátračom a policajtom pomohla objasniť prípad, žiaľ nenašli. 

Zdroj: TASR
Verejnosť, ktorej nie je ľahostajný osud matky troch malých detí sa mobilizovala aj na sociálnych sieťach, kde vo veľkom zdieľali užívatelia Facebooku aj náš článok o sobotnej pátracej akcii v Rusovciach, aby sa o nej dozvedelo čo najviac ľudí.

(TASR)

Páčil sa vám článok?