V Rači dnes otvoril reťazec Tesco nový supermarket

3.11.2023

Zdroj: Claudia Škrabáková

Páčil sa vám článok?

Pravidelní zákazníci Tesca už nemusia za obchodom cestovať do iných mestských častí, v Rači dnes slávnostne o 8. hodine ráno otvorili novú predajňu. O prevádzku sa stará 16 zamestnancov a súčasťou sú aj 4 samoobslužné pokladne Scan & Shop.

Nový Tesco supermarket pribudol v novom polyfunkčnom projekte Rínok Rača neďaleko Nemeckého kultúrneho domu. Tesco pôsobí na Slovensku už 27 rokov a táto predajňa je ich 162. obchodom na našom trhu, 33. obchodom v Bratislave. Tento rok otvorili predajne v Levoči, Kremnici, Rimavskej Sobote, Bratislave (Eurovea 2) a v novembri ešte otvoria predajňu v MAX Trenčín. Novú predajňu otvoril generálny riaditeľ Tesca na Slovensku, pán Martin Kuruc, spolu s Michalom Drotovanom, starostom mestskej časti Rača a riaditeľkou Materskej školy Plickova 16, pani Annou Grancovou.

Oddnes do nedele (3. - 5. novembra) sa môžu zákazníci, ktorí sú vo vernostnom programe Clubcard, tešiť na špeciálnu zľavu 10 % na celý nákup ako uvítací bonus. V týchto dňoch tiež venuje Tesco 1 euro z každého nákupu nad 10 eur práve do škôlky na Plickovej, ktorá z finančného príspevku kúpi dopravné prostriedky na dopravné ihrisko. V škôlke je aktuálne 95 detí od 3 do 6 rokov.

Zdroj: Claudia Škrabáková

Martin Kuruc, generálny riaditeľ pre Slovensko: "Ponuku tejto novej prevádzky napriek tomu, že je to menšia predajňa so zhruba 700 m2, sme vybrali starostlivo tak, aby tu boli zastúpené všetky trvanlivé/čerstvé potraviny, drogéria, nepotravinový tovar (vrátane sezónneho, viď. foto nižšie), potreby do domácnosti a oblečenie F&F. Tesco je pevnou súčasťou komunít, v ktorých pôsobí a ich podpora zohráva naozaj dôležitú úlohu a pozitívne prispieva k rozvoju regiónov. Tento náš nový supermarket sa od prvého dňa fungovania zaradí do darovania nepredaných potravín a pridá sa tak ku všetkým ostatným predajniam na Slovensku, ktoré takýmto spôsobom pomáhajú ľuďom v núdzi každý jedeň deň. Nová predajňa Rínok Rača poskytne potravinové prebytky dvom charitám - Betánii a Liberi Semper."

Zdroj: Claudia Škrabáková

Tesco bude otvorené 7 dní v týždni v čase od 6:00 do 21:00 hodiny. Súčasťou predajne sú aj 4 samoobslužné pokladne Scan & Shop pre rýchlejší nákup a zálohomat na vratné obaly.

Zdroj: Claudia Škrabáková

Po príhovore, na ktorého konci sa pán generálny riaditeľ poďakoval všetkým zamestnancom, ktorí obchod spolu s ním otvárali, slávnostne prestrihli pásku a privítali v predajni svojich prvých zákazníkov.

Zdroj: Claudia Škrabáková

Foto: Zľava Martin Kuruc (generálny riaditeľ Tesco SR), Michal Drotovan (starosta Rače), Matúš Durko (manažér predajne), Anna Grancová (riaditeľka MŠ Plickova)

Zdroj: Claudia Škrabáková

​Foto: prví zákazníci

Fotogaléria predajne a otvorenia:

(CŠ)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 

PR - sponzorovaný obsah
Páčil sa vám článok?