Skvelá správa najmä pre cyklistov, na Biely kríž vyjdete pohodlnejšie

24.10.2021
Potočná ulica

Zdroj: raca.sk

Páčil sa vám článok?

Na začiatku budúceho týždňa budú Mestské lesy Bratislava opravovať úsek na Potočnej ulici nad poldrom smerom hore na Biely kríž - až po hranicu s 1. Svätojurskou. V pondelok a utorok bude preto cesta uzavretá. Informovala o tom račianska samospráva na svojom webe.

Dva dni (pondelok, utorok 25.10. a 26. 10.) bude cesta úplne uzatvorená. Mestská časť žiada verejnosť, aby v tomto prípade použili obchádzku cez Červený kríž – na mape vyznačená oranžovou farbou. Modrou je vyznačený opravovaný úsek. Dotknutý tak bude prejazd od Rače na Biely kríž, Malý a Veľký Javorník.

Zdroj: raca.sk

Opravovaný úsek ​je znázornený modrou.

"Vzhľadom na úzky profil obchádzkovej trasy vás prosíme o dodržanie maximálnej rýchlosti 20km/h a ohľaduplnosti voči peším a cyklistom. Ideálne je naplánovať presun či zásobovanie v čase do 15:00 kedy je tam menej návštevníkov. Povolenia na vjazd motorových vozidiel, platné pre Potočnú ulicu, budú v dni uzávierky platné aj na obchádzkovej trase," informujú Mestské lesy Bratislava.

Obyvatelia Potočnej a priľahlých ciest sa domov dostanú bez obmedzení. Mestské lesy budú opravovať vozovku až od poldra vyššie. Veríme, že toto krátke obmedzenie prinesie Rači dlhodobý úžitok.

(nc)

Páčil sa vám článok?