Vrak auta v lese nad Račou: Policajti odhalili, kto ho tam asi odpratal

26.7.2019

Zdroj: FB Mestské lesy v Bratislave

Páčil sa vám článok?

Neuveriteľné, čo všetko ľudia vyhadzujú do prírody. Niekto sa dokonca zbavil vraku auta, ktorému zbrúsil identifikátory.

"V stredu objavil náš pracovník odstavený vrak auta v lese nad Račou (toto čudo bolo ešte pojazdné). Okamžite kontaktoval políciu, ktorá napriek vybrúseným identifikátorom páchateľa následne vypátrala," informovali na sociálnej sieti Mestské lesy v Bratislave.

A ako to nakoniec dopadlo? "Dotyčný sa vyhováral, že auto pred rokmi predal, nevedel si však spomenúť komu. Bude preto znášať všetky náklady na odstránenie auta z lesoparku, ako aj ďalšie sankcie. Ďakujeme nášmu členovi lesnej stráže, aj polícii za rýchle vyriešenie prípadu," dodali ešte z firmy Mestské lesy. 

Zdroj: FB Mestské lesy v Bratislave

Tip: Kam s deťmi v auguste? Paneurópska vysoká škola pripravila pre ne detskú univerzitu - denný tábor

Virtuálna realita, skutočný súdny proces, či súkromná návšteva Národnej banky Slovenska s možnosťou spoznať skutočnú hodnotu vecí. Presne takýto zaujímavý program ponúka pre vaše deti v auguste Paneurópska vysoká škola. Počas týždňa 12.-16.augusta sa vaše deti zabavia a hlavne niečo nové a zaujímavé sa aj naučia. Dvom deťom náš web banoviny.sk urobí radosť a spríjemní im celý týždeň prázdniny.

(ms) 

Páčil sa vám článok?