Petržalská klubovňa aktívnych seniorov rozširuje svoje aktivity

12.3.2023
seniori petržalka

Zdroj: Facebook/Petržalka

Páčil sa vám článok?

Šport, vzdelávanie, oddych aj zábavu. To všetko ponúka Petržalská klubovňa aktívnych seniorov svojim návštevníkom už viac ako rok. No ani hodiny zumby, jogy či nordic walkingu nie sú to pravé orechové, ak sú sprevádzané nesprávnym dychom. Áno, tou prirodzenou vecou, ktorú nás nikto neučí, pretože ju vykonávame od narodenia úplne automaticky vo dne i v noci. Robiť však niečo automaticky, nerovná sa vždy tomu robiť to dobre.

Nesprávne dýchanie môže mať za následok viacero problémov. Od zlého spánku a chrápania až po bolesti hlavy či chrbta. Preto nie je nikdy na škodu začať sa učiť novým zvykom i po rokoch zaužívanej praxe. Skúsiť to môžete hneď v STREDU v „škole správneho dýchania“, ktorá sa bude konať pravidelne každý týždeň v klubovni o 13:45 – 14:45.

A ak by vám bolo na stredu málo pohody, priblíženie sa svojmu telu, vyčistenie mysle, ale i lepší kontakt so svojimi emóciami vám zas pomôžu nadobudnúť pravidelné hodiny Tai-Chi, ktoré môžete navštíviť hneď potom o 15:00.
Záujemcovia sa môžu hlásiť:
Osobne: v klubovni na Osuského ulici č. 8
Telefonicky na čísle: 0947 487 300
Elektronicky na adrese klubovna@petrzalka.sk

Otvorený a vždy dobre naladený kolektív aktívnych seniorov a senioriek sa na vás teší aj ďalšie dni pri svojich aktivitách. Viac o nich nájdete TU https://www.petrzalka.sk/klubovna/.

Pozrite si krátke video nabité autentickou atmosférou. 

O týchto aplikáciách ste počuli? Viete zistiť, aké vysoké budovy môžu vyrásť napríklad v centre a aké na Kolibe

Pozrieť si, aké vysoké budovy môžu vzniknúť v novom centre Bratislavy a aké na Kolibe, alebo kde sa má zmeniť územný plán mesta v prospech nájomného bývania, môžu obyvatelia pomocou online aplikácií na Geoportáli mesta. Aktuálne päť dostupných aplikácií ponúka priestorové zobrazenie dát z urbanistických štúdií, územných generelov a zmien a doplnkov územného plánu. Geoportál ponúka aj zobrazenie aktuálneho územného plánu Bratislavy v podobe regulačného výkresu.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?