FOTO: Pri zrážke s mercedesom prišiel v Petržalke o život 60-ročný motorkár

7.3.2021

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Smrť kosila na cestách aj v nedeľu. K tragickej dopravnej nehode dnes došlo na území Petržalky, konkrétne na križovatke ulíc Kopčianska a Bratská, kde pri strete osobného automobilu s motocyklom zahynul 60-ročný muž...

"Dnes 07.03.2021 krátko po 15:00 h došlo v mestskej časti Petržalka na križovatke Kopčianskej a Bratskej ulice k smrteľnej dopravnej nehode. Podľa doposiaľ zistených informácii vodič osobného motorového vozidla zn. Mercedes Benz pravdepodobne nedal prednosť 60-ročnému vodičovi motocyklu, a tak došlo ich zrážke.  Motocyklista pri tejto zrážke utrpel zranenia nezlučiteľné so životom," informovala o tragédii hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ SR v Bratislave Veronika Martiniaková.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

"Presné príčiny ako aj okolnosti tejto dopravnej nehody sú v súčasnosti v štádiu ďalšieho objasňovania bratislavských policajtov. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave opätovne apeluje na vodičov, aby jazdili bezpečne, zodpovedne, plne sa venovali vedeniu vozidla a dodržiavali príslušné ustanovenia zákona o cestnej premávke," dodala policajná hovorkyňa.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

(ars)

Páčil sa vám článok?