Pozitívum koronavírusovej krízy: V Dúbravke aj v Petržalke budú dnes zadarmo čapovať pivo...

19.3.2020

Zdroj: Menucka.sk

Páčil sa vám článok?

Po nariadení krízového štábu zostali viaceré bratislavské podniky zatvorené, respektíve sa úplne zmenil režim ich fungovania. Týka sa to aj oboch prevádzok Dúbravských pivární či reštaurácie Lunapark v Petržalke. Tie zverejnili na sociálnej sieti zaujímavý oznam, ktorým asi urobia veľkú radosť nielen dnešným oslávencom - Jozefom.

"Zdravie je prvoradé, preto sme aj my zatvorení až do odvolania. Máme však plné tanky piva, ktorých je veľká škoda. Preto sme sa rozhodli, že vo štvrtok 19. 3. rozdáme každému, kto príde s vlastnou nádobou so sebou tankové pivo grátis. Samozrejme, len cez okienko a za prísnych hygienických podmienok," tak znie oznam, ktorý sa od včera nachádza na facebookovej stránke Dúbravskej pivárne ako aj petržalskej reštaurácie Lunapark.

Zdroj: dubravskapivaren.sk

​Ešte bolo pod ním aj upresnenie, že v Dúbravskej pivárni 1 sa bude pivo do vlastných fľašiek či nádob čapovať dnes v čase od 17 h do 20 h. Dúbravská piváreň 2 pustí naplno pípu v čase od 15 h do 17 h a v petržalskom Lunaparku sa začína čapovať od 15 h do 20 h. Zatelefonovali sme na jednu z prevádzok, aby sme sa opýtali či si stanovili nejaký limit na množstvo piva, ktoré si jeden záujemca môže domov odniesť a dozvedeli sme sa, že maximum je 5 litrov na osobu.

"Chceme však upozorniť všetkých záujemcov, ktorí sa k nám chystajú, že musia byť mať na tvári rúško alebo šatku ako aj ochranné rukavice. Inak ich nemôžeme vpustiť ani len na terasu, kde sa bude na pivo čakať," povedal pre Bratislavské noviny prevádzkár Lunaparku. 

Zdroj: FB Lunapark

Do diskusie k nevšednej akcii sa zapojil aj administrátor Pivárne u Ábela, ktorý na FB stránku Dúbravskej pivárne napísal: "Ahojte! Absolútne všetky klobúky dole, total TOP. My ideme urobiť presne to isté. Neboli sme u Vás, ale keď to skončí, určite prídeme "na jedno"..."

​(ars) 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie