FOTO: Petržalské vianočné trhy sa už aj skončili - ako boli ľudia s ich úrovňou spokojní?

19.12.2019

Zdroj: FB Petržalka

Páčil sa vám článok?

Aj keď Štedrý večer bude až na budúci týždeň v utorok a dalo by sa predpokladať, že vianočné trhy potrvajú aspoň do pondelka 23. 12., tak v prípade tých petržalských, ktoré sa konali na Námestí republiky sú už od včera minulosťou... Mestská časť na sociálnej sieti svojich obyvateľov vyzvala, aby sa vyjadrili s čím a ako boli spokojní, prípadne, čo im tam chýbalo alebo prekážalo...

"Včera sme oficiálne ukončili vianočné trhy v Petržalke a my veľmi pekne ďakujeme za vašu hojnú účasť a priazeň. Páčila sa vám výzdoba, stromček, kultúrny program, rozmiestnenie a sortiment stánkov? Zaujíma nás váš názor, aby sme do budúcna vedeli, čo môžeme zlepšiť, aby ste boli čo najspokojnejší... " vyzvala MČ Petržalka miestnych obyvateľov na svojom oficiálnom Facebooku. A tí v hojnom počte reagovali...

Zuzana Goffová: "Boli skvelé, aj nápad otočiť pódium bol dobrý. Jediné, čo mi tam chýbalo, boli kolotoče ako na Dulovom námestí alebo ruské kolo v Ružinove."

Katarína Tomašovičová: "Trhy boli fajn, ale čo tak aplikovať rovnakú cestu ako na Hlavných a to zerowaste, teda aspoň minimálne vrátiteľné poháre."

Tomáš Jánošík: Budúci rok sú Vianoce vo štvrtok, tak snáď budú trhy aspoň do nedele alebo pondelka. Stromček by sa zišiel krajšie vyzdobiť a som rád, že ste ich tento rok otočili. Pridal by som viac stolov a cez reproduktory by bolo dobre pustiť nejaké koledy, keď nebude program na pódiu.

Petra Filová - Škripeková: "Nám sa tam páčilo, pekná výzdoba, celkom dobrý program, rozloženie stánkov ako aj pódia je takto lepšie. koda len, že neboli do víkendu, teda aspoň do soboty. A možno by bolo fajn ešte osvetliť chodník smerom k ceste."

Kristína Dugasová: "Také chudobné alebo ako to povedať - nič moc oproti iným rokom. Ani hudba nehrala, keď nebol program."

Gabriel Matula: "Nejako veľmi rýchlo sa skončili. Ani som nestihol prísť na ten pančovaný punč."

Jarko Hevera: "Celkom vydarené až na to osvetlenie námestia. Nemyslím samotných trhov .Teraz tam bude úplná tma. Mohlo by sa tam vysadiť viac stromov a umiestniť viac lavičiek. A celoročne osvietiť. Nebolo by zlé, ak by sa tu častejšie konali nejaké kultúrne či predajné akcie, aby sa tam ľudia naučili chodiť."

Najviac lajkov si však vyslúžil komentár Moniky Vrtichovej: "Prečo taký skorý koniec? Do víkendu výborná atmosféra, tento týždeň už bolo smutno bez hudby a do Vianoc ešte skoro týždeň."

(ars)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie