Nové Mesto obnovuje tradíciu reprezentačných plesov, sľubuje atmosféru Orient Expressu

21.11.2023
0

Zdroj: MČ Nové Mesto

Páčil sa vám článok?

Mestská časť Bratislava - Nové Mesto obnovuje po šiestich rokoch tradíciu reprezentačných plesov. V sobotu, 27. januára 2024 o 19.00 zažijú hostia v Stredisku kultúry na Vajnorskej 21 atmosféru skutočného Orient Expressu.

Slávny vlak pôvodne spájal bohémsky Paríž s orientálnym Istanbulom a symbolizoval luxus spojený s romantikou cestovania. Navodiť jeho historickú atmosféru tajomstva a dobrodružstva, akú kedysi prežívali práve cestujúci Orient Expressu, sa rozhodli aj organizátori v poradí tretieho reprezentačného plesu bratislavského Nového Mesta. „Ples je príležitosť na stretnutie sa so susedmi, priateľmi či známymi. Verím, že príjemná atmosféra podporí spolupatričnosť k našej mestskej časti a umožní nám všetkým spoznať nových Novomešťanov,” priblížil starosta mestskej časti Matúš Čupka. 

Program obohatí tajný hudobný hosť

Ako nás ďalej informoval Branislav Oprala zo Strediska kultúry Vajnorská, počas celého večera bude hostí sprevádzať konferenciérka, divadlená herečka a tanečníčka Veronika Zelinka Macková, známejšia pod umeleckým menom Lady Vivien. Výpravcom Orient Expressu sa stane herec, spevák a režisér Martin Michael Benčič. Program plesu otvorí novomestská tanečná škola Tanec v meste. O hudobný zážitok sa postará známa formácia Cimbal Brothers pod vedením “cimbalového rebela” Františka Reinera, spoločne s Bubnovou show Drumstas a DJ-om. Tanečnú zložku s nádychom blízkovýchodnej exotickej noci doplní orientálna show pohybového štúdia DezOriental. Chýbať nebude ani tradičná tombola s bohatými cenami, či štýlový a tematický fotokútik.

Zdroj: MČ Nové Mesto

Takto vyzeral ples v Novom Meste v roku 2018.

Návštevníkov okrem sprievodného programu čaká prípitok, plesová večera s dezertom a polnočný studený catering. Plesovú atmosféru z kulinárskeho hľadiska obohatí flambovacia show gastroprofesionála Tobiasa Anayalaia. Pre prítomných hostí si organizátori navyše pripravili prekvapenie - tajného hudobného hosťa.

Vstupenky v hodnote 89 eur je možné si zakúpiť alebo rezervovať prostredníctvom e-mailu na kultura@banm.sk alebo telefonicky na čísle 0944 156 153.

(ms)

Páčil sa vám článok?