Nečakajte roky: Bývajte v Parku pod Kolibou už v lete

5.5.2018
Park pod Kolibou

Zdroj: Park pod Kolibou

Páčil sa vám článok?

(pr) Vlastný park, priestranné bývanie a výhľad na celú Bratislavu nájdete  len v Parku pod Kolibou. Projekt obklopený zeleňou v bratislavskom Novom Meste už stojí. Sťahovať sa budete môcť toto leto.

Koliba. Miesto, ktoré sa pýši svojou skvelou polohou na kopci s nádherným výhľadom na celé mesto a tiež blízkosťou prírody Malých Karpát s bohatou zeleňou. Bratislavčanov láka odjakživa, a preto niet  divu, že je bývanie v okolí Koliby veľmi obľúbené. Projekt Park pod  Kolibou nie je výnimkou. Okrem skvelých výhľadov tu k bytu dostanete aj vlastný priestranný park. Stavba sa pomaly dokončuje a na bývanie v novostavbe pod Kolibou tak nebudete musieť čakať!

Pohľad na panorámu Bratislavy z každého bytu

Park pod Kolibou tvoria dve časti: Kaskády a Korunná vila. Kaskády sa skladajú zo siedmich 4-podlažných víl. Na prvých troch  poschodiach nájdete maximálne dva dvoj- až štvorizbové byty s priestorom  od 64 až po 137 m2. Každý byt na prízemí má vlastnú predzáhradku,  ostatné sa pochvália priestrannou lodžiou alebo terasou. Štvrté ustúpené podlažie každej vily s jedným bytom má vlastnú veľkú terasu.

Korunná vila tróni nad celým parkom a ponúka troj- až päťizbové byty s tým najlepším výhľadom na celý park a panorámu Bratislavy. 

Každý deň vo vlastnom parku

Dušou celého projektu je rozľahlý, 35-árový uzavretý park, kde sa môžu  stretávať susedia, hrať deti či pes­tovať zelenina. Inšpiráciou boli  severské krajiny, ktoré sú známe svojím prístupom maximálneho využitia  prírodných a prirodzených zdrojov na vytvorenie harmonickej atmosféry  pre život. Vďaka kaskádovitému terénu je park prirodzene rozdelený do  viacerých zón s vlastnou charakteristikou a účelom. Priestor pod Korunnou vilou ponúka najkrajšie výhľady na mesto, preto je  určený na spoločenské stretnutia – so susedmi si budete môcť posedieť  pri barovom pulte, ktorý tu nájdete. Nižšie sa nachádza komunitná záhrada o rozlohe 246 m2. V dolnej časti parku je relaxačná zóna  s trávnikom, jazierko a ihrisko s preliezač­kami z prírodných materiálov.

V neposlednom rade tu náj­dete aj športovú zónu s multifunkčným ihriskom  a fitness prvkami. Nech sa nachádzate kdekoľvek v parku, záhradníčite,  grilujete so susedmi, hráte s deťmi basketbal alebo len tak leňošíte v hojdacej sieti, vždy máte nádherný výhľad na mesto.

Zdroj: Park pod Kolibou

Bývať budete môcť už v lete

Na bývanie vo vlastnom parku nemusíte čakať roky. Hrubá stavba Parku pod Kolibou už stojí, takže už v lete sa budete môcť  sťahovať do vášho nového bývania. Vidieť, ako bude vyzerať, však môžete už dnes. Príďte sa pozrieť do vzorového bytu priamo v Parku pod Kolibou a vyskúšajte si nové bývanie na vlastnej koži. Sadnite si do obývačky,  vychutnajte si výhľad na panorámu Bratislavy a presvedčte sa, že Park pod Kolibou je pre vás tým správnym mies­tom.

Najvýhodnejšie bývanie pod Kolibou

Chytilo vás bývanie v Parku pod Kolibou za srdce? Pozrite si ponuku bytov na našej stránke a nájdite si to pravé miesto  pre vás. Bývať v kvalitnej novostavbe so skvelým výhľadom na Bratislavu  budete môcť už onedlho.

www.parkpodkolibou.sk

Páčil sa vám článok?