Goodbye Kotolňa: Legendárny študentský podnik na Mlynoch chystá veľkú rozlúčkovú párty

21.4.2024
0

Zdroj: FB Kotolňa Pub

Páčil sa vám článok?

Ako sme vás prednedávnom informovali, obľúbený študentský podnik v Mlynskej doline Kotolňa Pub po 14 rokoch zatvára svoje brány. Pred definitívnym koncom však ešte pripravil na utorok 23. apríla veľkú rozlúčkovú párty

" Aj keď je nám nesmierne ľúto, že naša púť študentskej zábavy po 14 rokoch končí, pozeráme sa na to ako na príležitosť posunúť sa vpred. Rozlúčkovou party Goodbye Kotolňa, ktorá bude zároveň posledným dňom Kotolne na Mlynoch, sa chceme rozlúčiť so všetkými zákazníkmi, ktorí sa k nám radi vracali. Chceme sa im osobne poďakovať a zažiť s nimi poslednýkrát pravú študentskú party v legendárnej Kotolni. Keďže je to posledná, akcia poňali sme ju naozaj vo veľkom štýle," prezradili pre Bratislavské noviny majitelia podniku.

Ľudia sa môžu tešiť na všetkých troch rezidentných DJ-ov (Shamell, Miles, Progrez), ktorí sa počas noci predstavia, ďalej v podniku pre návštevníkov pripravili rôzne zábavné súťaže, beerpong, pizzu zdarma, spomienkovú tapetu alebo videoprojekciu Best of Kotolňa.

"Tak, ako sa Kotolňa zapísala do histórie Mlynov, chceme, aby aj posledná party bola legendárna. Podľa našich informácií sa k nám chystajú aj bývalí študenti, ktorí už na Mlynoch nebývajú, dokonca aj ľudia pracujúci v zahraničí, čo nás naozaj veľmi teší. Kvôli kapacite však nemôžeme zaručiť vstup každému, a preto sme spustili predpredaj na bare, aby si každý, kto ma záujem prísť, mohol svoje miesto zabezpečiť," dodali.

Ak ste však mali Kotolňu radi, jej majitelia plánujú v myšlienke podniku pokračovať. V Mlynskej doline by ste ich mali nájsť v priestoroch Klubu 39, ktorý od mája začínajú rekonštruovať. Zároveň pracujú na novom zábavnom projekte, ktorý  predstavia už čoskoro.

(ms)

Páčil sa vám článok?