Cirkusový víkend prinesie do Karlovej Vsi množstvo predstavení

16.4.2024
0

Zdroj: Ondrej Koščík

Páčil sa vám článok?

Návštevníci podujatia Svetový deň cirkusu sa môžu tešiť na bohatý program. Podujatie sa začne v piatok 19. apríla o 18.00 h v Karloveskom centre kultúry (KCK) galavečerom nového cirkusu.

Ako nás ďalej informoval hovorca mestskej časti Branislav Heldes, v prípade počasia bez dažďa bude pokračovať o 20.00 h ohňovou šou na detskom ihrisku vedľa KCK.

Súčasťou víkendového programu budú profesionálne predstavenia talentovaných umelcov zo Slovenska i zahraničia. Uskutočnia sa v KCK na pódiu, pod ním, v malej sále, susednom parčíku aj v telocvični pri futbalovom ihrisku.

"Návštevníci uvidia vzdušné akrobacie, tanečné vystúpenie s veľkou obručou, žonglovanie s kuželmi, tvorbu bublín z mydla, chôdzu na chodúľoch aj na lane, ktoré bude zavesené tesne nad zemou," uviedol Heldes. 

Program prinesie aj množstvo workshopov, programov pre deti, počas ktorých si budú môcť sami vyskúšať talent a šikovnosť v rôznych cirkusových disciplínach. Organizátormi podujatia sú občianske združenie CirKusKus, Kamel Klub a Slovak Artists’ Community.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?