Supermarket sprístupní parkovisko na nočné parkovanie

31.1.2024

Zdroj: FB Karlova Ves - oficiálny profil mestskej časti

Páčil sa vám článok?

Karlova Ves sa dohodla so spoločnosťou BILLA Slovensko na umožnení nočného parkovania na parkovisku pri predajni na Segnerovej ulici. Podľa vyjadrenia spoločnosti je spustenie plateného parkovania naplánované počas druhého štvrťroka.

„Momentálne čakáme na dodanie technických zariadení. K dispozícii bude celé parkovisko, ktoré je vo vlastníctve spoločnosti Billa. Parkovať tu bude možné v režime nonstop. Počas otváracích
hodín bude platiť štandardný cenník. Po záverečných hodinách až do otvorenia prevádzky bude na celú noc platiť paušálna cena jedno euro,“ informuje špecialista komunikácie Billa Slovensko Marek Kravjar.

Koncept tzv. nočného parkovania zaviedla spoločnosť už aj v iných častiach Bratislavy. Jeho účelom je dať k dispozícii verejnosti parkoviská, ktoré nie sú v noci využívané.

Za prezidenta kandidujú aj I. Matovič a P. Dubovský

Za hnutie Slovensko chce kandidovať na prezidenta jeho líder Igor Matovič. O prezidentský palác chce zabojovať aj historik Patrik Dubovský. Poslanci Národnej rady (NR) SR z klubu Slovensko, Za ľudí, Kresťanská únia (KÚ) sa podpísali pod oba návrhy. Matovič na tlačovej konferencii priblížil, že Dubovský je kandidátom Za ľudí a KÚ. Záujemcovia o prezidentskú kandidatúru museli svoje kandidatúry odovzdať do utorka (30. 1.) do polnoci.

​(ivk)

Páčil sa vám článok?