Od pondelka si môžete ísť zaplávať do bazénu na Dlhých dieloch

30.7.2022

Zdroj: FB Karlova Ves

Páčil sa vám článok?

Bazén v škole na Majerníkovej ulici na Dlhých dieloch prešiel nedávno rekonštrukciou. Najnovšie ho vyčistili a od pondelka je prístupný aj pre verejnosť.

"Prvá polovica letných prázdnin je za nami a júl sme využili na vypustenie vody z bazéna a jeho vyčistenie. Dezinfikovali sme technické príslušenstvo, ktoré je v kontakte s vodou. Po mechanickom vyčistení bazéna a príslušenstva sa bazén opäť postupne napustil vodou, ktorá zodpovedá kvalitatívnym požiadavkám," píše sa na oficiálnej stránke mestskej časti. 

Bazén bude od pondelka 1. augusta, v rámci školských prázdnin, pre verejnosť otvorený v čase 6.00 - 22.00 h, pričom posledný vstup je o 20.45 h.

Bratislavské korunovačné dni budú dnes popoludní pokračovať historickým sprievodom

Kráľovskú minulosť hlavného mesta pripomínajú od piatka do nedele (29. - 31. 7.) Bratislavské korunovačné dni. Súčasťou podujatia je aj korunovačný sprievod, ktorý by sa mal uskutočniť v sobotu od 13.00 h. Medzi 250 účinkujúcimi sa okrem slovenských umelcov objavia aj umelci z Česka, Maďarska a Poľska. Informovala o tom Bratislavská organizácia cestovného ruchu – Bratislava Tourist Board (BTB).

​(ivk)

Páčil sa vám článok?