Nehoda viacerých áut na Botanickej, zablokovali aj električky, boli sme pri tom

5.3.2020
0

Zdroj: ms

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ K hromadnej nehode osobných áut došlo vo štvrtok večer v Bratislave na Botanickej ulici pri internáte Družba v smere na Karlovu Ves. O 21.37 h bola premávka električiek obnovená.

Ako vidno, jedno z áut vyletelo z cesty na električkové koľajisko. Podľa toho, čo sme videli, ide o nehodu minimálne dvoch áut. Električky nemôžu pokračovať v jazde v smere na Dúbravku, kolóna sa však tvorí aj na ceste, keďže vodiči musia obchádzať havarované vozidlá. 

Zdroj: FB Revizori Bratislava

Ako vám neskôr upresnila bratislavská policajná hovorkyňa Veronika Slamková, ide iba o škodovú udalosť, ktorá sa zaobišla bez zranení. Jej účastníkmi boli dve vozidlá, hoci na mieste ich bolo odstavených viac. 

O nehode informoval na sociálnej sieti aj Dopravný podnik Bratislava: "Prerušená premávka električiek liniek č. 4 a 9 v úseku Tunel - Dúbravka z dôvodu os. mot. vozidla v koľajisku na Botanickej. V úseku Tunel - Dúbravka bola nasadená náhradná autobusová doprava."

Jedno z áut skončilo v protismere:

Zdroj: ms

Aj toto auto bolo odstavené:

Zdroj: ms

VIDEO: Až dvoch opitých rumunských šoférov si po kontrole odviedli policajti z toho istého kamiónu

Hliadka diaľničného oddelenia Bratislava na základe upozornenia od občanov počas utorkovej služby zastavila na diaľnici D1 na úrovni výjazdu Vajnory kamión, ktorého vodič mal svojou jazdou ohrozovať bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. Kamionista sa odmietol podrobiť dychovej skúške, ale aj tak ho muži zákona eskortovali na najbližšie policajné oddelenie. Ešte v ten istý deň kontrolovali totožný kamión znova a ukázalo sa, že aj druhý šofér - pôvodne spolujazdec bol pod vplyvom alkoholu...

(ms) 

Páčil sa vám článok?