FOTO: Požiar v Karlovej Vsi, oheň pohltil rodinný dom

24.2.2020
0

Zdroj: HaZZ

Páčil sa vám článok?

AKTUALIZOVANÉ V bratislavskej Karlovej Vsi, konkrétne v Líščom údolí, vypukol dnes (v pondelok) večer požiar, ktorý úplne zničil dvojpodlažný rodinný dom. Presvedčiť sa môžete i z fotografií priamo z miesta.

"Dnes bol krátko po desiatej hodine večernej nahlásený požiar rodinného domu v Bratislave na ulici Pod Rovnicami. Po príjazde hasičov bolo prieskumom zistené, že ide o požiar dvojpodlažného rodinného domu, ktorý bol v čase príchodu na miesto celý zachvátený ohňom. Hasičom sa pred chvíľou podarilo požiar lokalizovať, aby sa ďalej nešíril a pomocou výškovej techniky hasia požiar aj z výšky. Z miesta požiaru nie sú momentálne hlásené žiadne zranené ani usmrtené osoby," informovali nás z operačného strediska hasičov. 

Na mieste zasahovalo 24 hasičov so šiestimi kusmi techniky. Požiar sa im podarilo uhasiť, no dom úplne zhorel. Podľa informácií Bratislavských novín išlo o rozostavaný rodinný drevodom, ktorý bol pred dokončením. Nachádzal sa oproti autoservisu. Ako nám prezradila čitateľka, táto stavba tu vyrástla veľmi rýchlo v priebehu cca troch mesiacov. 

Požiar z diaľky:

Zdroj: Čítateľka K.

Oheň dom úplne zničil:

Zdroj: HaZZ

​Plamene šľahali do výšky:

Zdroj: FB Peter H.

Zasahujúci hasiči:

Zdroj: HaZZ

Požiar pri pohľade z diaľky:

Zdroj: HaZZ

Ďalší smutný pohľad:

Zdroj: Čítateľka K.

Zhorenisko:

Zdroj: Čítateľka K.

Takto to na mieste vyzerá ráno po požiari:

Zdroj: Čítateľka K.
Zdroj: Čítateľka K.

(ms) 

Páčil sa vám článok?