V Devíne a Karlovej Vsi majú dnes veľké jarné upratovanie

13.4.2019
Upratovanie v Karlovej Vsi

Zdroj: karlovaves.sk

Páčil sa vám článok?

Bratislavské mestské časti Devín a Karlova Ves čaká v sobotu veľké jarné upratovanie. Dobrovoľníci z radov obyvateľov budú čistiť a skrášľovať vyše desiatky miest.

"Záujemcovia sa mohli prihlásiť do 10. apríla, ohlásili 43 miest, kde chcú poupratovať vnútrobloky, ihriská, vstupy do okolitých lesov, ale aj areály škôl," informoval hovorca Karlovej Vsi Branislav Heldes.

Medzi lokalitami, kde sa predpoludním začne upratovať, sú viaceré časti ulíc J. Stanislava, H. Meličkovej či Hlaváčikovej na Dlhých dieloch. Rovnako sa dobrovoľníci pustia do práce v Líščom údolí, v karloveskej lodenici, v športovom areáli základnej školy na Majerníkovej ulici, ale aj v okolí Karloveského centra kultúry (KCK) na Molecovej ulici.

Potrebné náradie, rukavice či vrecia na smeti poskytne miestny úrad. Vyzbieraný odpad odvezú pracovníci karloveských verejnoprospešných služieb.

Sútok Dunaja a Moravy:

Zdroj: ms

​Upratovať sa bude aj v Devíne. Už od deviatej ráno si môžu prísť dobrovoľníci po vrecia do zberného dvora na Kozičovej. Vyčistiť plánujú lokalitu sútoku Moravy a Dunaja, územie okolo Devínskej cesty, Moravy či záhrad na svahoch Kobyly. Akciu ukončia spoločne pri guláši. 

(ms, tasr) 

Páčil sa vám článok?