Stiahnite si luxus bývania k sebe domov

14.9.2009
Páčil sa vám článok?

<strong>REKLAMA.</strong> Nákup Vášho nového bytu priamo od developera v sebe skrýva niekoľko výhod. V prvom rade sa vyhnete sprostredkovateľom, ktorí môžu konečnú cenu nehnuteľnosti citeľne zvýšiť. V neistých časoch si môžete preveriť svojho partnera a vyskúšať samotnú nehnuteľnosť.

Pri hrozbe presúvania dátumu dokončenia sú skolaudované byty istou voľbou. Situácia na trhu Vám tiež umožňuje siahnuť si na luxus, ktorý môžete premeniť na svoj domov.

V srdci Dlhých dielov vyrástla bytová veža Oberon. Exkluzívne troj a štvor-izbové byty zabezpečia budúcim majiteľom štedré priestory pre každého člena rodiny.  Byty poskytujú nerušený výhľad výškovej budovy na prírodu v okolí Dunaja ako aj centrum Bratislavy.  Rozsiahle loggie a balkóny zabezpečia dostatok priestoru pre nedeľné grilovanie prípadne párty s priateľmi.

Zdroj:

Okolie domu zabezpečí konfortný život v rozvinutej mestskej časti. Pár krokov domu vyrastá veľký park na ploche 12 000 m2. Nákupné možnosti rozšíri v roku 2010 nové nákupné centrum spolu s veľkým hypermarketom a obchodnými prevádzkami. Napojenie na diaľnicu, dobré dopravné pokrytie, blízkosť centra či dostupnosť MHD splní potreby každého obyvateľa.

 

Zdroj:

Spoločnosť IPEC pripravila pre každého majiteľa nového bytu parkovacie miesto. To vedie priamo k modernému výťahu a dverám Vášho bytu. Ušetríte si starosti a unavení po práci nemusíte hľadať parkovacie miesto na chodníku.

Zdroj:

Nový luxusný byt však nie je všetko. IPEC myslel aj na Vaše zariadenie. Moderné byty si môžete zariadiť nábytkom za 23 000 eur v dizajnových centrách našich partnerov - Galan a Naceva. Pri výbere zariadenia Vám pomôže bytový dizajnér, samozrejme zadarmo.

Zdroj:

Na podporu mladých podnikateľov pripravil IPEC akciu - prenájom kancelárskych priestorov. Kanceláriu si môžu následne odkúpiť a zaplatené nájomné im bude odpočítané. Nová kancelária je dostupná už za 80 000 eur.

P.S.: Limitovaná ponuka platí do 15.10.2009

www.hotovebyty.sk

Páčil sa vám článok?