Polícia upozorňuje na uzatvorenie vetiev križovatky diaľnic D2-D4 Jarovce

6.2.2020
0

Zdroj: TASR – Jaroslav Novák

Páčil sa vám článok?

Polícia upozorňuje vodičov jazdiacich v Bratislave na uzatvorenie vetiev križovatky diaľnic D2-D4 Jarovce od soboty (8. 2.) večera do 29. júna. Stane sa tak pre výstavbu bratislavského nultého obchvatu, diaľnice D4 a rýchlostnej cesty R7.

Doprava počas uzatvorenia vetiev križovatky bude vedená cez obchádzkové trasy. Informovala o tom hovorkyňa policajného prezídia Denisa Bárdyová. Polícia informuje, že pri uzávere zjazdu v smere od Bratislavy na Jarovce pôjde obchádzková trasa cez zjazd na Bratislavu Petržalka-Pečňa, Bratskú, Dolnozemskú a cestu I/2. Pri uzávere zjazdu v smere od Viedne/Kittsee na Jarovce bude smerovať obchádzková trasa smerom na zjazd na Bratislavu diaľnica D2, smer Petržalka diaľnica D1, cez Viedenskú cestu, diaľnicu D1, na zjazd na Bratislavu Petržalka-Pečňa, Bratskú, Dolnozemskú a cestu I/2.

Pri uzávere zjazdu v smere od Maďarska na Jarovce (momentálne je už zatvorený) je obchádzková trasa cez zjazd na Bratislavu diaľnica D2 smer Petržalka diaľnica D1, cez Viedenskú cestu, diaľnicu D1, zjazd na Bratislavu Petržalka-Pečňa, Bratskú, Dolnozemskú a cestu I/2. Uzatvorenie vetiev križovatky a obchádzkové trasy budú vyznačené prenosným dopravným značením.

(ms)

Páčil sa vám článok?